Nieuws

5 december 2021

Kantine open? Alleen met jouw hulp!

We drinken graag weer gezellig met elkaar een kop koffie of drankje in de kantine aan de Laene. Wellicht ben je al wel geweest en moest je bij de ingang je QR code laten scannen. Ja, want helaas … daar zijn we nog niet vanaf. We hebben nog steeds te maken met coronamaatregelen.

Logistiek een hele uitdaging

De kantinecommissie vraagt dringend om hulp van leden (18+) en ouders van jeugdleden. Met elkaar hopen we de diensten voor het scannen van de QR codes aan de deur in te kunnen vullen. De praktijk wijst uit dat het best soepel verloopt; het is zeker geen moeilijke taak daarom deze oproep aan iedereen.

Sluiten.. nee toch?

Lossen we de bezetting niet op, dan zullen we noodgedwongen moeten besluiten van de kantine op sommige momenten te sluiten. Geen gezelligheid meer aan de tafels. En dat zou jammer zijn! Helemaal gezien het feit dat we zo lang de deuren dicht hebben moeten houden.

Samen kunnen we dit

Vind jij het ook belangrijk dat de kantine open blijft, schrijf je dan via onderstaande knop in voor een dienst. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van de kantinecommissie in je mailbox.
Meld je hier aan voor een coronadienst

 

Hoe werkt het reserveren?

In de agenda zie je oranje en grijze vakken. Op de oranje data zijn er nog beschikbare diensten waar je je voor op kunt geven. Als je op een datum klikt, komen onderaan de diensten van die dag in beeld. Aan het aantal rechts zie je hoeveel vrijwilligers er nog nodig zijn. Klik op de dienst die je voorkeur heeft en laat je naam, mailadres en telefoonnummer achter. Lukt het je niet online te reserveren, mail dan rechtstreeks naar de kantinecommissie om je aan te melden.

aanmelden coronadienst

Meld je hier aan voor een coronadienst

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan