Nieuws

10 januari 2024

Renovatie dak verloopt voorspoedig

De dakrenovatie van het clubgebouw verloopt voorspoedig en gaat sneller dan verwacht. De eerste dakplaten zijn al teruggeplaatst en naar verwachting zal het dak eind van deze week volledig gereed zijn. Het complex zal in tegenstelling tot eerdere berichten daarom eerder weer toegankelijk zijn. Vanaf vrijdag 12 januari mag er weer gevoetbald worden. N.B. als dit voor jouw team het geval is, hoor je dit via je leider/trainer.

Wat een werk

De afgelopen dagen is er veel werk verzet. Een grondige voorbereiding in de maanden hiervoor zorgt er voor dat alles volgens planning (en zelfs sneller…) kan verlopen deze week. Daar zijn we alle betrokken vrijwilligers en bedrijven heel dankbaar voor.

Op maandagochtend 8 januari startte PK Sloopwerken en Asbestsaneringen met het verwijderen van de asbestplaten.

De dagen er na was het ijskoud maar de mannen van de werkploeg trotseerden de kou en hielpen mee het dak weer op te bouwen. RESPECT!

Samen pakken we het clubgebouw aan

Bij de renovatie van het clubgebouw (buiten en binnen) zijn er vele vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden. Voor en achter de schermen. Wij zijn op zoek naar extra mensen die mee willen helpen om deze gigantische klus te klaren. Er is écht van alles te doen. Voor handige helpers of misschien leden die hun expertise of contacten in kunnen zetten om zaken te regelen. Mail Dennis Klein Koerkamp via accommodatie@voorwaartstwello.nl en kom in gesprek wat jij kunt doen. Met iedere euro die we besparen, kunnen we toch weer andere mooie dingen doen.

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan