Nieuws

27 september 2023

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 11 oktober

Betreft: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering d.d. 11 oktober 2023

 

Beste Voorwaarts leden,

Het seizoen 2023/2024 is inmiddels in volle gang en het is mooi om iedereen weer te zien en te spreken op de club. Dit seizoen is niet zomaar een seizoen, maar een heus jubileumjaar, want op 14 mei 2024 bestaat onze mooie vereniging 90 jaar. Hoewel we een vereniging met een rijke historie zijn, kijken we als Algemeen Bestuur ook volop vooruit en soms zelfs stiekem al wel eens naar ons 100 jarig jubileum. Of het nu gaat om de nieuwe kledinglijn die OMNI breed is uitgerold of het vrijwilligersbeleid dat we vorm proberen te geven; we richten ons op de lange termijn. Een lange termijn aan de Laene wel te verstaan!

Renovatie clubgebouw

Om nog jaren te kunnen genieten van onze mooie plek aan de Kerklaan, wordt het tijd dat we ons clubgebouw grondig onder handen nemen: een upgrade van het interieur en verduurzamen. De hoge energiekosten van de afgelopen jaren alsmede de aanwezigheid van een verouderd (asbesthoudend) dak, hebben het bestuur ervan overtuigd dat het tijd is om forse investeringen in ons clubgebouw te moeten doen.

Presentatie (investerings-)plan

Tijdens de voorjaarsvergadering spraken we met onze leden af dat wij hiermee aan de slag zouden gaan. Het afgelopen half jaar is hard gewerkt aan een (investerings-)plan en deze willen we graag aan jullie voorleggen. Daarbij hebben we volgens de statuten en de bestaande voorschriften die behoren bij de financiering, een mandaat nodig van de Algemene Ledenvergadering. Waar we normaal gesproken onze najaarsvergadering in november houden, heeft het Algemeen Bestuur besloten de vergadering dit najaar naar voren te schuiven, zodat we eerder van start kunnen en maximaal kunnen profiteren van financieringsregels en subsidies.

Verder op de agenda

Er staan meer onderwerpen op de agenda op 11 oktober 2023. We nemen jou graag mee in de andere lopende beleidsdossiers en verder presenteren we de cijfers (van alle afdelingen) van het afgelopen seizoen. Hierbij gaan we graag actief in gesprek met onze leden, want we hechten veel waarde aan ledenbetrokkenheid.

Laat je stem horen

Daarom nodigen wij al onze leden van 18 jaar en ouder uit om aanwezig te zijn tijdens deze belangrijke bijeenkomst voor de toekomst van onze club. N.B. Leden jonger dan 18 jaar mogen vertegenwoordigd worden door hun ouders.

UITNODIGING
Algemene Ledenvergadering S.V. Voorwaarts Twello

Je bent van harte welkom op woensdag 11 oktober 2023 om 20.00 uur in ons clubgebouw aan de Kerklaan 2A in Twello. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De agenda vind je hier.

 

Wij hopen en rekenen op een vol clubgebouw.

Namens het Algemeen Bestuur,

Guido Leerkes,
Algemeen voorzitter | SV Voorwaarts Twello

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan