Sponsor worden

Voorwaarts meer dan een sportvereniging

De leden vormen de club. En de vrijwilligers zorgen er voor dat de leden kunnen sporten. Samen vormen zij het hart van onze vereniging. Naast een goede vrijwilligersethiek en moraal, een gezond verstand en een vooruitstrevende houding is ook sponsoring van essentieel belang. Het is zelfs noodzakelijk, want zonder sponsoring is amateursport niet meer mogelijk.

Voorwaarts Twello kent 4 sportafdelingen:

Daarnaast biedt Voorwaarts een variatie aan ontspanningsmogelijkheden die vooral de insteek hebben: de teamgeest – het verenigingshart te versterken.  Zo is er een aparte toneelgroep en een ontspanningscommissie ingericht. Door alle activiteiten is Voorwaarts sterk in de gemeenschap verankerd en is er een grote betrokkenheid vanuit de samenleving bij de vereniging. Het aantal leden is maar liefst 2300.

Doelstelling van sponsoring

Het doel van sponsoring is een mooie verbinding aangaan, waarbij de sponsor als essentiële relatie wordt gezien. Voor bedrijven is sport een uitstekend middel om zich bedrijfsmatig en maatschappelijk te profileren. De werknemers, kinderen, partners, familieleden én klanten van onze sponsors sporten immers in grote getale bij Voorwaarts.

Op dit moment hebben we ruim 200 trouwe sponsors, waarvoor we binnen de vereniging een sponsorcommissie hebben ingericht.

Welke deals kunt u sluiten?

Door de omvang van onze vereniging, de hoeveelheid sporten en verschillende accommodaties, zijn er tal van mogelijkheden waarop wij de samenwerking van onze kant kunnen invullen en kunnen bijdragen aan het realiseren van uw doelstellingen.

Sponsor worden?

Graag nemen wij vrijblijvend contact op als u interesse heeft om sponsor te worden van Voorwaarts. Wij verzoeken u daarvoor één van de commissieleden te benaderen of een mail te sturen naar de sponsorcommissie.

Ga naar de leden van de sponsorcommissie

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan