Introductie

Beachvolleybal
In de zomermaanden is er bij onze omnisportvereniging Voorwaarts de mogelijkheid om te beachvolleyballen! Op ons sportpark De Laene liggen sinds 2012 schitterende beachvelden. Beachvolleyballen kan op verschillende manieren en zowel met als zonder lidmaatschap. Zo kan je met een eigen groep de velden reserveren en als je de sport wilt leren of beter wilt worden, dan kan je trainingen volgen. Daarnaast organiseren we met de beachvolleybalcommissie ook toernooien. Meer informatie lees je op deze pagina’s, met een handig overzicht van veelgestelde vragen. Graag tot ziens op het zand!

 

Beachvolleybal accommodatie
De beachvolleybalvelden liggen op Sportpark De Laene, aan de Kerklaan in Twello. Onze schitterende beachvelden delen we met de beachhandballers van Voorwaarts. Standaard liggen er twee beachvolleybalvelden en een beachhandbalveld in de “zandbak”. Voor onze toernooien is de capaciteit uit te breiden naar drie beachvolleybalvelden. Bij grotere (kwalificatie)toernooien hebben we de mogelijkheid om tribunes bij de beachvelden te plaatsen.

Voorwaarts Beachvolleybal beschikt over uitstekende materialen (zoals goede palen, netten, veldbelijning, scoreborden en ballen) waar we zuinig op zijn. Bovendien beschikken de beachvelden over verlichting, zodat ook op zomeravonden kan worden gespeeld. Overigens geldt op het complex dat alle (sport)activiteiten om 22:00 uur eindigen.

S.V. Voorwaarts Twello
Sportpark “De Laene”
Kerklaan 2A
7391 AN Twello
Telefoon: 0571-271332

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan