Veelgestelde vragen

Lees hier de veelgestelde vragen over Beachvolleybal bij Voorwaarts. Heb je nog een andere vraag? Neem dan contact op met de beachvolleybalcommissie.

Wanneer kunnen we beachvolleyballen in 2024?
Vanaf 1 mei staan de beachvelden en is het reserveringssysteem online. Dan kan je dus een veld reserveren en beachvolleyballen bij Voorwaarts. In 2024 beginnen de eerste trainingen in week 20, vanaf 13 mei.

Ik heb geen beachmaatje. Kan ik mij wel opgeven voor de trainingen?
Ja, dat kan. Als er meerdere beachvolleyballers zonder beachmaatje zijn, kan de beachvolleybalcommissie jullie koppelen. Daarnaast wordt er voor trainingen binnen een trainingsgroep afgestemd als een speler van een beachkoppel een keer niet kan. Tot slot is er ook nog de mogelijkheid om met een oneven aantal spelers te trainen. Kortom: voldoende mogelijkheden om te trainen, dus geef je ook op als je nog geen beachmaatje hebt!

Vorig seizoen was beachvolleyballen gratis. Waarom moet ik nu lidmaatschap betalen?
Om in Coronatijd toch nog te kunnen sporten, heeft Voorwaarts het aangeboden om te kunnen beachvolleyballen. Dat was destijds een extra handreiking vanuit de club aan haar leden en niet-leden. Vandaar dat hier toen geen kosten aan waren verbonden. Dit seizoen geldt wel weer de normale contributie om te kunnen beachvolleyballen. Hierdoor kunnen we onkosten deels goedmaken, waaronder trainers betalen en de velden en materialen in goede staat houden.

Kan ik douchen na beachvolleyballen?
Na trainingen en toernooien is het mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamers. De trainers of iemand van de trainingsgroep beschikt over de sleutels daarvan. Bij het vrij beachvolleyballen is het gebruik van de kleedkamers niet standaard inbegrepen en afhankelijk van de aanwezigheid van voetballeden op het sportpark.

Kan ik mijn bidon vullen?
Ja, bij de ingang van de kantine is een buitenkraan waar je te allen tijde jouw bidon kan vullen met drinkwater.

Zijn er toiletten bij de beachvelden?
In de kleedkamers en in de kantine zijn toiletten beschikbaar. Of deze gebouwen open en toegankelijk zijn, is afhankelijk van de aanwezigheid van met name de voetbalteams. Denk bij het betreden van de gebouwen eraan om geen lading zand mee naar binnen te nemen.

Kunnen we na het (vrij) beachvolleyballen nog wat drinken?
Bij de beachvelden is de kantine van Voorwaarts. Of deze horecagelegenheid geopend is, is afhankelijk van de aanwezigheid van met name de voetbalteams. Als de kantine open is, zijn beachvolleyballers welkom om daar nog iets te drinken met elkaar. Denk bij het betreden van de kantine eraan om geen lading zand mee naar binnen te nemen.

Mag ik roken bij het beachvolleybalveld?
Nee, Sportpark De Laene is rookvrij. Binnen de poorten van ons complex is het verboden te roken.

Zijn er beachvolleyballen beschikbaar als ik een veld reserveer?
Bij trainingen en toernooien kan er gebruik worden gemaakt van alle materialen, waaronder beachvolleyballen. Deze mogelijkheid is er niet bij vrij beachvolleyballen. Neem dus jouw eigen (beach)volleybal mee.

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan