Lidmaatschap

Proeftraining
Het is altijd mogelijk om vrijblijvend drie keer mee te doen met een training. Welk team voor u of uw zoon of dochter het meest passend is, kan de Technische Commissie u vertellen. U kunt contact opnemen met de Technische Commissie via tc.volleybal@voorwaartstwello.nl.

Lid worden
Als u lid wilt worden van de afdeling Volleybal, kunt u zich aanmelden via de knop ‘lid worden‘ aan de bovenzijde van de pagina. Om deze aanmelding compleet te maken moeten wij een digitale pasfoto doorsturen naar de Nevobo, de Nederlandse Volleybalbond. Zolang dit niet gebeurd is, mag u niet met competitiewedstrijden meedoen. Op het moment dat alles is ingevoerd krijgt u van de ledenadministratie een bericht dat er aan wedstrijden deelgenomen mag worden.
Let op: Als er eerder aan wedstrijden wordt deelgenomen dan er toestemming is van de ledenadministratie, bestaat de mogelijkheid dat de Nevobo boetes geeft. Boetes die hieruit voortkomen worden doorbelast naar de betreffende leden.

Het lidmaatschap loopt vanaf datum van inschrijving tot en met juni daaraanvolgend en wordt steeds stilzwijgend met een jaar verlengd.

Heeft u op dit moment nog vragen, dan kunt u onze ledenadministratie bereiken op: leden.volleybal@voorwaartstwello.nl

Afmelden
Wilt u zich afmelden als lid van de afdeling volleybal, stuur dan vóór 1 juni een mail naar leden.volleybal@voorwaartstwello.nl en tc.volleybal@voorwaartstwello.nl. U ontvangt een bevestiging van uw afmelding. Lidmaatschappen die niet vóór 1 juni zijn opgezegd worden stilzwijgend met een jaar verlengd.

Contributie 2023/2024

leeftijd jaarbedrag kwartaal
competitie senioren 18 jr e.o. 311 77,75
competitie junioren 16 t/m 17 jr 217 54,25
competitie aspiranten 12 t/m 15 jr 196 49
recreanten senioren 18 jr e.o. 204 51
recreanten senioren en competitie 18 jr e.o. 238 59,5
mini’s t/m 12 jr 145 36,25
volleybal speeltuin 80 20
kledingfonds 28 7
extra trainen 50 12,5
kledingfonds jeugd 28 7
ondersteunend lid 55 13,75
bestuur/ leiding volwassenen 32 8
algemene diensten volwassenen 32 8
donateur 55 13,75

* In de bedragen is de kledinghuur niet meegerekend. Zie de contributie voor “kledingfonds”, die afzonderlijk en individueel in rekening wordt gebracht.

Vrijwilligers
De afdeling volleybal is voornamelijk afhankelijk van vrijwilligers en kan niet bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers. Van elk lid, ongeacht het speelniveau, wordt een actieve bijdrage gevraagd. Dat kan variëren van scheidsrechter tot bestuurslid en van het organiseren van activiteiten tot het trainen en/of coachen van een (jeugd)team. Wil jij ook je steentje bijdragen? Bekijk hier de mogelijkheden.

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan