Nieuws

3 juli 2023

Verslag Algemene Ledenvergadering SV Voorwaarts Volleybal 23 mei 2023

Eigenlijk is er maar 1 echte ledenvergadering binnen Voorwaarts Twello en dat is de ALV van Voorwaarts Twello, een bijeenkomst waar leden van alle afdelingen naartoe kunnen komen. Wij vinden het toch wel goed om ook met de afdeling volleybal eens per jaar samen te komen om ons beleid duidelijk te maken, terug en vooruit te blikken, belangrijke beslissingen toe te lichten en advies te vragen. Die ledenvergadering van volleybal is dus ook een soort adviesbijeenkomst en wordt daarom altijd voor de ALV van Voorwaarts gehouden.

In de bijeenkomst van 23 mei hebben we de aanwezige volleyballers en volleybalouders eerst bijgepraat over de nieuw te bouwen sporthal in Twello. Deze hal wordt qua grootte vergelijkbaar met de grote zaal van Jachtlust. Er komt alleen geen horeca bij en ook geen tribunes, Het wordt dus puur een trainingshal. De hal komt hoogstwaarschijnlijk naast het Veluws College aan de Veilingstraat. We blijven ons als club hard maken voor een betere indeling van onze teams over de zalen/sporthallen. We zijn qua wedstrijden en trainingen verdeeld over 6 locaties en kunnen teams niet altijd bieden wat ze willen. We zijn mede daardoor verschillende teams kwijtgeraakt aan andere verenigingen omdat ze daar wel altijd na afloop fatsoenlijk kunnen douchen en nog wat kunnen drinken in het sportcafé.

Mooi nieuwtje was ook dat de hele vereniging een nieuw tenue krijgt en dat dat tenue voor elke afdeling gelijk is. Elk lid krijgt straks een shirt, broek, sokken, een tas en een jack van Voorwaarts. Er is ook geen onderscheid meer tussen afdelingen. Prachtige eenheid! Het betekent wel dat de bijdrage voor het kledingfonds wat omhoog gaat. Maar daarvoor krijg je dus ook meer.

Als we het toch over geld hebben, we hebben besloten de contributie flink te verhogen. We zien in de zaalhuur opnieuw een toename in de kosten en we willen ook blijven investeren in goede trainers. In ons jeugdplan hebben we dat ook vastgelegd. In de afgelopen jaren hebben we nooit verhoogd, we hebben vorig jaar leden ook gratis laten beachen, nu ontkomen we er niet aan om iets te doen. We zijn blij dat de ledenvergadering ons unaniem goedkeuring gaf voor deze plannen

Op naar een mooi nieuw volleybalseizoen dat we openen op 9 september!

 

Bestuur afdeling volleybal

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan