Nieuws

30 november 2021

Corona-update 29 november 2021

Hallo volleyballers van Voorwaarts,

Zoals jullie mogelijk al gelezen hebben heeft de volleybalbond vanavond besloten de competitiewedstrijden voorlopig uit te stellen. Dat betekent dat in elk geval dit kalenderjaar geen wedstrijden meer gespeeld worden. We wachten af hoe het daarna verder gaat. Balen, maar het is helaas niet anders.

Vanuit diverse teams/afdelingen komen er vragen en verzoeken binnen voor alternatieve trainingsmogelijkheden. Het bestuur van Voorwaarts vindt het weliswaar belangrijk om leden zo veel mogelijk te laten sporten, maar wij zijn ook van mening dat de gezondheid van iedereen voorop staat.

Na verdere inventarisatie van de wensen van de verschillende afdelingen, capaciteit van de velden/zalen en met advies van de verschillende sportbonden zullen we dit weekend definitief besluiten of we alternatieve trainingsmogelijkheden gaan aanbieden. Tot die tijd volgen we in elk geval de richtlijnen zoals aangegeven en wordt er na 17:00 niet gesport.

Zoals we de hele Corona-tijd hebben gedaan, nemen we nu ook onze verantwoordelijkheid in het ondersteunen van de overheid. We zullen dan ook allen trainingen door laten gaan als het veilig kan. We hopen hierbij op jullie geduld en begrip.

Zie ook: https://www.voorwaartstwello.nl/coronaprotocol

Hartelijke groet,

Het bestuur van de volleybalafdeling van SV Voorwaarts

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan