Nieuws

3 juli 2023

Terugblik op het seizoen 2022-2023

Twellolands VHT was een geweldig toetje op een mooi volleybalseizoen. Volle bak aan de Laene zowel op vrijdagmiddag en -avond als zaterdag overdag. Een heerlijke sfeer, leuke muziek, lekkere wedstrijden en prima hapjes. Hulde aan de organisatie! Het maakt dat we al weer uitkijken naar het nieuwe volleybalseizoen met een hele bijzondere openingsdag.

Eerst nog even een kleine blik terug. We konden meerdere kampioenen feliciteren, altijd leuk. CMV N5.1 zette de traditie voort en werd net als vorig seizoen 2 keer kampioen. Ook CMV N5.2 was de beste in de eerste competitiehelft. En N3.1 pakt juist in de tweede helft het kampioenschap. En de meiden van B1 mochten op niveau in de hoofdklasse spelen in de tweede helft nadat ze in de eerste helft van het seizoen kampioen waren geworden. Verder speelden de meeste teams gewoon lekker mee in hun competitie. Jammer dat Heren 1 de degradatie helaas niet kon voorkomen. Ze spelen volgend jaar in de promotieklasse. Ze doen dat dan hopelijk ook weer met Erik Tijhuis in hun midden. Erik speelde afgelopen seizoen zijn 25e jaar in Heren 1, echt uniek.

We zijn trots en blij dat we de meeste vrijwilligerstaken goed bezet hebben. Er kwam een spinternieuwe CMV commissie die voor komend seizoen zelfs nog iets uitgebreid wordt. Met de uitslagen van de leden enquête (dank voor het invullen!) zijn we al aan de slag en er zijn al weer wat taken her en der ingevuld. Heel fijn. Op het moment van schrijven is het beachseizoen in volle gang. Ook daar is een nieuwe commissie aan de slag gegaan. Vrijwilligers blijven zo belangrijk voor onze club. Help ons dus mee om alles in goede banen te blijven leiden. Tijdens het geweldige eindfeest dat Dames 3 had georganiseerd hebben we één van die vrijwilligers in het zonnetje gezet. Marloes Leusink werd vrijwilliger van het jaar. Meer dan terecht! En nogmaals dank Dames 3 voor de fantastische organisatie!

We mochten ook weer trouwe leden huldigen voor hun 25 jarig en 40 jarig lidmaatschap. Marian Bevers, Soraja Steensma en Marcel Elizen waren de gelukkigen. Marijke Jansen zetten we begin van volgend jaar alsnog in het zonnetje!

We kijken ook meer dan tevreden terug op de vrijdagtrainingen voor de jeugd, gegeven door Marc Donker. Marc is er gelukkig komend seizoen ook weer om een aantal teams technisch beter te laten worden. Geniet van je vakantie allemaal. Tot in het nieuwe seizoen. Oh ja en schrijf 9 september vast met grote letters in je agenda. Het is de openingsdag van het nieuwe seizoen en dat wordt een bijzondere dag!

Ralph Tip
Voorzitter Voorwaarts Volleybal

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan