Nieuws

15 oktober 2020

Corona update: weer bijna terug bij af

In spanning wachtte heel Nederland afgelopen dinsdag jl. af met welke maatregelen het kabinet zou gaan komen. Dat het nieuws niet positief zou zijn, was al lang geen verrassing meer. Dit aangescherpte beleid is bedoeld om groepsvorming te voorkomen, sociale contacten te verminderen en het aantal reisbewegingen te reduceren. De maatregelen die onze vereniging het hardst raken zijn dat onze leden van 18 jaar en ouder niet meer mogen trainen en dat alle competities zijn afgelast.

Het sporten is in deze moeilijke tijd, waarin we veel thuis zitten, toch een fijne uitlaapklep. Ondanks dat het natuurlijk niet is zoals we altijd gewend met het drankje voor/na in de kantine en samen langs de lijn of op de tribune. Dat we nu weer bijna terug bij af zijn, hakt er in. Maar we staan achter de maatregelen en passen onze protocollen dan ook weer aan volgens de nieuwe richtlijnen. We hopen dat het ons hiermee lukt het coronavirus onder controle te krijgen. Onze gezondheid en die van onze naasten is natuurlijk nog steeds het allerbelangrijkste.

De jeugd tot 18 jaar mag gelukkig nog wel blijven trainen. Maar voor hoe lang? Aan jullie dan ook de oproep om je steentje bij te dragen, zodat iedereen zo snel mogelijk weer kan sporten en dat we elkaar weer kunnen ontmoeten aan de Laene of in de sporthal.

Zorg goed voor elkaar en stay strong!

Met vriendelijke groet,
Algemeen Bestuur | Voorwaarts Twello

Coronaprotocollen

Op dit moment zijn de afdelingen bezig om de leden te informeren en de protocollen bij te werken. Via de onderstaande links vind je de meest actuele coronaprotocollen op de pagina van je afdeling.

 

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan