Nieuws

6 november 2020

Corona update: nog even volhouden

Tijdens de persconferentie van dinsdag 3 november jl. heeft het kabinet bekend gemaakt dat de coronamaatregelen m.b.t. sport worden verlengd. In ieder geval tot halverwege december 2020. De voorzitters van alle sportafdelingen hebben met elkaar gesproken en afgesproken dat er in ieder geval tot deze tijd géén lessen, trainingen en wedstrijden zijn voor onze volwassen leden. Gelukkig kunnen we onze leden t/m 17 jaar nog wel de beweging blijven bieden. We houden er rekening mee (we hopen vooral) dat leden vanaf 18 jaar weer mogen sporten in het nieuwe jaar. Om te kunnen beoordelen wat deze maatregelen betekenen voor het vervolg van de competities, zullen we de berichten van de diverse sportbonden af moeten wachten. Daarover wordt later vanuit de afdelingen gecommuniceerd.

Wat betekent dit voor de contributie?

De penningmeesters binnen onze vereniging hebben gezamenlijk een (concept) compensatieregeling opgesteld. In de loop van het seizoen 2020-2021 komen we als Algemeen Bestuur hier op terug. Restituties vanuit de bonden, de accommodatie (huur) en uitgaven die we moeten doen i.v.m. afspraken die we zijn aangegaan worden daarbij goed bekeken. Omdat hier op korte termijn geen duidelijkheid bestaat, gaat de regeling aan het einde van het seizoen in werking, waarschijnlijk in de maand mei. Daarover communiceren we uiterlijk eind april.

Voor nu wensen wij iedereen veel gezondheid en hopen dat we het virus er met elkaar snel onder krijgen! Nog even volhouden.

Met vriendelijke groet,
Algemeen Bestuur | Voorwaarts Twello

Coronaprotocollen

Via de onderstaande links vind je de meest actuele coronaprotocollen op de pagina van je afdeling.

 

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan