Nieuws

16 december 2020

Corona update: tweede lockdown

Sinds 15 december hebben we opnieuw te maken met maatregelen die onze vereniging hard raken. De jeugd die nog in de zalen konden sporten, kan dat tot aan 19 januari niet meer. De (buiten) voetballende jeugd mag nog wel trainen o.b.v. de regels die eerder zijn vastgesteld. Om maar een cliché te gebruiken: “het is helaas niet anders”.

Kijk voor het laatste nieuws ook op de pagina van je afdeling. We proberen je samen met de afdelingsbesturen zo goed mogelijk te blijven informeren over de maatregelen en hopelijk straks weer over de mogelijkheden waar we allemaal zo naar uit kijken.

Wij wensen je allereerst gezondheid toe. Maar ook veel sterkte en wijsheid als je privé of zakelijk door corona wordt getroffen. Tot slot wensen we iedereen fijne feestdagen. Ondanks alle beperkingen hopen wij dat je dit bizarre jaar toch gezellig met je naasten kunt afsluiten.

Voor de agenda:
Op zondag 3 januari om 11.00 uur zetten wij de nieuwjaarsspeech online mét voor de vrijwilligers en sponsors een extra spannend tintje. Mis het niet!

Met vriendelijke groet,
Algemeen Bestuur | Voorwaarts Twello

Coronaprotocollen

Via de onderstaande links vind je de meest actuele coronaprotocollen op de pagina van je afdeling.

 

Gerelateerd Nieuws

Hoofdsponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan