Nieuws

3 juli 2023

Controleer je lidmaatschapsgegevens!

Gegevens controleren en/of aanpassen

De ledenadministratie is reeds enige tijd overgegaan naar Sportlink, een programma waarmee veel sportbonden en verenigingen inmiddels werken. De Nevobo gebruikt dit systeem ook, o.a. voor de digitale wedstrijdformulieren. Het levert veel gemak op; snel oproepen van gegevens van leden, snel resultaten van wedstrijden zichtbaar op de site, bijhouden van ledenbestand etc.

Er kleeft echter wel een mits aan (die overigens ook gold voor de oude methode), namelijk het actueel houden van alle gegevens van onze leden. Denk aan gewijzigde adressen, telefoonnummers, e.d.

Wil je je gegevens op www.nevobo.nl controleren en zo nodig aanpassen?

Daarvoor volg je de volgende stappen:

  1. Ga naar nevobo.nl
  2. Klik rechtsboven op ‘inloggen’ Als je nooit eerder hebt ingelogd, heb je je Nevobo-relatiecode nodig, zorg dan dat je die bij de hand hebt. Mocht je deze niet hebben dan kun je deze opvragen bij de ledenadministratie.


  1. Klik vervolgens rechtsboven op je naam en kies ‘Mijn Nevobo’, je ziet nu een deel van je gegevens.
  1. Klik vervolgens in het vakje ‘Mijn volleybalaccount’ op ‘Persoonsgegevens’ en je krijgt nu jouw uitgebreide gegevens verdeeld in persoonsgegevens en contactgegevens te zien.
  2. Controleer alle gegevens op juistheid, vooral naam, email, telefoonnummer, adres. Wil je iets wijzigen? Klik dan op het potloodje. En vergeet niet op te slaan;-)

Iedereen is dus zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens, dus hierbij direct ook het verzoek om – als je bijvoorbeeld verhuisd bent of een nieuw telefoonnummer hebt – dit zelf te wijzigen. Alvast hartelijk dank namens de ledenadministratie!

Spelerspas en pasfoto

Hoe lang is een digitale pasfoto op een spelerskaart geldig?
De digitale pasfoto op de spelerskaart moet een goedgelijkende pasfoto zijn. Als de foto niet meer lijkt, dient deze te worden vervangen.

Hoe moet ik mijn foto aanleveren?
Als er geen pasfoto in Sportlink bekend is of de pasfoto in Sportlink lijkt niet meer, dan kun spelers zelf een actuele pasfoto in kleur aanleveren bij de ledenadministratie van de club. Het wijzigen van de pasfoto voor het komende seizoen kan tot 1 oktober. Het bestand dient een .jpg, .gif of .png te zijn. Om de kwaliteit van de foto’s te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto’s kleiner dan 2 megapixel (1600×1200).

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan