Nieuws

5 januari 2020

Huldiging jubilarissen volleybal tijdens nieuwjaarsreceptie 2020

Nieuwjaarsreceptie Voorwaarts Twello 2020

Tijdens een gezellige nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari jl., werden o.a. de jubilarissen van de afdeling volleybal gehuldigd door onze trotse voorzitter Onno.

50 jarig jubileum

Allereerst Richard Broekhof, hij werd gehuldigd voor zijn 50-jarig jubileum! Super Richard, mensen zoals jij zijn goud waard voor de club! Hij is in 1981 (!!) al begonnen met fluiten voor onze afdeling in de regio en vanaf 2007 op nationaal niveau. Mede daardoor kunnen onze vlaggenschepen al deze jaren op niveau blijven spelen, enorm bedankt Richard!

40 jarig jubileum

Lust je graag oliebollen? Dan kun je tijdens de feestdagen terecht bij Mariët Pol. Zij staat o.a. met, nog steeds volleyballend lid, Liesbeth Boerkamp oliebollen te bakken (de glühwein ontbreekt niet). Allebei zijn zij al 40 jaar lid, op naar de 50 jaar dames! Mariët kon helaas niet aanwezig zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie. Liesbeth werd verder nog geroemd om het volgende: een alleskunner (spelverdeler en aanvaller), een echte teamspeler en een vrijwilliger in hart en nieren, met o.a. een verleden als trainer, coach en scheidsrechter.

25 jarig jubileum

“Een goed verhaal, hoeft niet waar te zijn”, één van de vele uitspraken van onze 25-jarige jubilaris Roberto Wattimena. Over Roberto is veel te vertellen. Behalve een rijk volleybal verleden heeft hij ook vriendschappen voor het leven gesloten bij Voorwaarts, diverse posities in het veld bekleed en tal van vrijwilligerstaken gedaan. “Robert Pedro O Wattimena”, laat ons nog lang genieten van jouw goede verhalen.

Vanuit de jeugd doorgestroomd naar het volgens haar “gezelligste team van de club”, dat gaat over Kim Horstink! En gezellig heeft ze het bij Voorwaarts, met vriendinnen in haar team en daarnaast heeft ze ook haar partner Erik ontmoet binnen de vereniging. Tot slot is Kim  een echte vrijwilligster, bij diverse commissies, op naar de volgende 25 jaar Kim!

Maar liefst 25 jaar speler geweest van heren 1, 2 en 3, wellicht in de komende 25 jaar heren 4 en de recreanten? Dit gaat over Wout Pinkster. Helaas vaak door blessures geplaagd (volgens sommigen de reden genoemd van de huidige vrije val van heren 3 in de competitie?) en tevens werd het volgende genoemd; geen bier drinker, toch opvallend binnen heren 3!

Nogmaals, allemaal hartstikke bedankt en gefeliciteerd met deze huldiging. Hopelijk kunnen we nog lang van elkaar blijven genieten!

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan