Wedstrijdverslag

Collectief wint van nummer 2

WedstrijdABS HS 1 - Voorwaarts Heren 2
Datum24 januari 2020
Uitslag1-3

Een vrijdagavond…… 21.15….. uit in Bathmen….

Tegen de nummer 2….. Dat belooft niet veel goeds zou je denken….. Niets is minder waar! Het collectief behaalde een prima 3-1 overwinning op ABS heren 1! Met een grote selectie werd afgereisd naar Bathmen. Er stonden wel 11 spelers op papier… heel bijzonder….. Maar wel heel fijn en belangrijk.

In een ietwat bijzondere opstelling, waar vooraf niet over gediscussieerd mocht worden van de coach ;-), werd gelijk duidelijk waar Voorwaarts voor kwam: punten! De eerste set werd prima binnen gehaald met 25-19. De tweede set werd een stuk spannender. Tot 23-23 ging het gelijk op. Uiteindelijk werd de set binnen gesleept met 25-23. Eerlijk is eerlijk…. goede time-outs en prima dubbele wissels maakten dat er een 2-0 score op het bord stond.

De derde set verliep vrij makkelijk. Voorwaarts komt geen moment in de problemen en met 25-18 gaat de set naar Twello. De winst is binnen, belangrijke punten in the pocket. Over de vierde kunnen we kort zijn: focus weg, concentratie weg, winst is binnen. Met 25-18 gaat de set naar ABS.

Een prima overwinning van het collectief. Geen man of the match deze keer. Geen uitschieters omhoog en geen uitschieters naar beneden. Gewoon…. degelijk….

Op naar donderdag: thuis tegen Dio Beemte HS 2.

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan