WedstrijdAvior H5 - Voorwaarts Heren 2
Datum7 december 2019
Uitslag2-3

Wat is er nou mooier dan winnen in het hol van de leeuw…….. gewoonweg niets!

Met een zeer gehavend team, maar met veel gastspelers werd afgereisd naar Deventer om tegen Devolco….. eeeuh… Keizersprong…. euh… Avior te spelen. Een tegenstander dat dit seizoen erg goed draait in de competitie. Heren 2 heeft de punten hard nodig om weer richting de middenmoot te gaan.

Met (vaste) “gast”spelers Joris, Martijn en Paul (die zijn debuut maakte in de 1e klasse) werden de 1e twee sets jammerlijk verloren (25-18; 25-18). Een tactische omzetting in de opstelling zorgde voor een ommekeer in de wedstrijd. De rally’s werden gewonnen de punten werden gescoord. Zeker debutant Paul was enorm op dreef! Hij werd dan ook the man of the match!! De derde en vierde set werden binnen gesleept (20-25; 23-25). De allesbeslissende vijfde set……. en ook die ging naar Voorwaarts!! (11-15).

Een 2-0 achterstand ombuigen naar een 3-2 overwinning is erg knap…… Het is immers een kwestie van geduld………….

Donderdag 21.00 een belangrijke thuiswedstrijd tegen Dynamo 6. U komt toch ook even kijken!!