Puntje meer, toch verloren

WedstrijdSalvo ‘18 HS 3 - Voorwaarts Heren 3
Datum7 oktober 2020
Uitslag3 - 2

Woensdagavond. Een beperkte groep fitte spelers en twee coaches vertrekken naar Raalte. Eenieder heeft er zin in, al weer twee weken geleden dat de laatste wedstrijd was. Toen de wedstrijd startte, leek het alsnog we dat nog niet beseften. Ietwat slapjes kabbelende de set voort en konden we ons spel niet maken. 25-21

De tweede set kwamen we iets zelfverzekerder uit de startblokken maar ook deze set kende ups and downs. Ons scorend vermogen bleef beperkt maar de set werd binnengesleept. 22-25

De derde set beginnen we volle goede moed maar opnieuw spelen we wisselvallig en profiteren we met name van de fouten aan de andere kant. Een grote reeks servicefouten hielp de thuisploeg aan de winst. 25-19

De vierde set hadden we direct de juiste servicedruk. De mannen in rood hadden hier erg veel moeite mee. In de eerste tien punten sloegen we al een gat en lieten dat niet meer dichten. 15-25

De beslissende vijfde was een spannende maar de druk uit set 4 konden we onvoldoende doorzetten. Daar waar in alle sets de prikballen het beste scoorden had de combinatie Raalte Heino op de beslissende momenten opeens wel een antwoord. Nipt werd de set verloren met 17-15

Eindstand 3-2, 104-105. Een troostende teamschotel zat er niet in dus ving al snel de extra lange terugreis aan.