Wedstrijdverslag

Spectaculaire winst op nummer twee Dynamo!

WedstrijdVoorwaarts Heren 3 - Dynamo 9
Datum9 januari 2020
Uitslag3 - 2

Is dit de ommekeer? Na vijf nederlagen op rij als afsluiting van 2019, zijn we 2020 begonnen met een spectaculaire 3-2 winst! We versloegen namelijk nummer twee Dynamo 9, waartegen we uit nog kansloos 4-0 verloren.

Na de eerste set hadden we direct ons eerste punt van dit jaar binnen. En dat was ook verdiend want we speelden goed! Met 25-22 ging de set terecht naar ons.

Hierna ging het iets minder met ons en topploeg Dynamo kwam beter in de wedstrijd. Zij begonnen beter te spelen en trokken de wedstrijd naar zich toe. Met tweemaal 18-25 stonden we ineens 1-2 achter.

In set vier waren we erg sterk. We hadden veel ballen van de grond, de passing liep goed en we wisselden goed af in de aanval. Dynamo kwam in de problemen en wij namen het initiatief. In de bigpoints werd het nog spannend maar via 25-23 trokken we de set binnen en de stand gelijk!

Die lijn trokken we in de vijfde set door. Gesteund door het vele publiek, stonden we bij de wissel al voor: 8-5. Na 1-2 achter wonnen we via 15-10 met 3-2!

Onze volgende tegenstander is weer Dynamo. Dan gaan we bij hun 11e op bezoek. Op naar meer punten!

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan