Wedstrijdverslag

EERSTE VIJFPUNTER!

WedstrijdDynamo 11 - Voorwaarts Heren 3
Datum18 januari 2020
Uitslag0 - 4

Na onze knappe zege op nummer twee Dynamo 9, hebben we die lijn doorgetrokken en in Omnisport met 0-4 gewonnen van Dynamo 11!

In set 1 en 4 waren we overduidelijk beter. De passing was goed, verdedigend waren we sterk, sommige aanvallen sloegen in als BLIKsem en servicedruk deed de rest. Beide sets werden overtuigend met 13-25 gewonnen. Bij de eerste set liep Dynamo na 24 punten al van het veld. De BLIKKEN in hun ogen waren onbetaalbaar.

De middelste twee sets hadden we iets meer moeite. In set twee liepen we telkens een punt of vijf achter. Hierna trokken we een BLIK reserves open. Een ogenBLIK later (bij de 17) kwamen we gelijk en daarna gingen we erover: 21-25. Datzelfde gebeurde in set drie. Een punt of drie achter en laat in de set de ommekeer: 19-25.

Daarmee pakken we de eerste vijfpunter van dit seizoen! Mede dankzij BLIKvanger en analyticus Lise én onze supporters op de tribune! Coach Wout komt na deze 0-4 zege met stip binnen in de “Marloes Index”. Een BLIK op de stand leert dat we zijn geklommen naar de vijfde plek!

Op het veld naast ons won Dames 6 met 2-3. Onze winst werd gevierd met Chinees bij de housewarming van Bram. En met een paar blikken…

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan