Wedstrijdverslag

Halfbakken Heren 2 wint van Beemte 1……. eeeuh… Beemte 2

WedstrijdDio Beemte 2 - Voorwaarts Heren 2
Datum18 december 2019
Uitslag2-3

De laatste wedstrijd van 2019…..

Een wedstrijd die we hadden verplaatst omdat er meerdere spelers afwezig waren op de oorspronkelijke wedstrijddag. Deze datum kwam beter uit…… dachten we……. Niets is minder waar…… ziek, zwak, misselijk, geblesseerd, kerstdiners, verkouden, mocht niet weg….. allemaal redenen waarom er met een klein team afgereisd werd naar Apeldoorn. Gelukkig had Paul nog een gaatje in zijn agenda kunnen vinden om mee te gaan en trok onze trainer/ coach Teun ook het oranje shirt maar aan.

We gaan van start…

Bij het inlopen zagen we bij de tegenstander toch een aantal bekende gezichten…. van Dio Beemte 1!! Huh….. hoe kan dat? Blijkt dat er horizontaal geleend mag worden, waardoor je dus ook van een hoger team mag lenen….. Heel bijzonder….

Vol goede moed de wedstrijd ingegaan. We wilden immers de reeks van 3 ongeslagen wedstrijden volmaken! Een moeizame pot volgde. De eerste set geven we aan het eind stom weg (23-25). De tweede en derde set winnen we (26-24 en 25-16). De vierde set verliezen we weer heel stom (24-26) waarna we het in de vijfde set afmaken (15-13).

Conclusie

Man of the match: het moet gezegd worden….. de eer gaat wederom naar Paul!

Zo eindigen we 2019 netjes in de middenmoot, een plek waar wij ook horen te staan. Hopelijk dat de tweede helft wat stabieler gaat worden, dan kan er nog best wat leuks gebeuren!

Dank aan alle spelers die met ons mee willen doen! Zonder jullie zouden wij niet kunnen draaien! Op naar een mooi 2020!

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan