Nieuws

14 juni 2023

Beachvolleybaltoernooi bij Voorwaarts op 8 juli

Beachvolleybaltoernooi bij Voorwaarts op 8 juli

Na het geslaagde Tussentoernooi (voor onze trainersgroepen op 10 juni) gaan we het beachvolleybalseizoen afsluiten op zaterdag 8 juli met het Beachvolleybal Eindtoernooi voor seniorenteams. Dit is een open inschrijving dus ook niet-leden van Voorwaarts Beachvolleybal mogen hieraan meedoen.

Toernooiopzet met meerdere poules
Op ons beachcomplex kunnen we maximaal drie beachvelden opzetten. Schrijf je dus snel in, want het aantal deelnemers is beperkt. We streven ernaar om minimaal 10 teams te hebben bij dit Eindtoernooi. Een team inschrijven kan nu bij Dames of Heren. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en eventueel niveauverschil, kijken we nog of we twee of meerdere poules maken. Het uitgangspunt is dat iedereen lekker kan spelen op zijn eigen niveau en dat we hiermee het beachseizoen op een mooie manier gezamenlijk afsluiten!

Aanmelden is nu mogelijk
De inschrijving voor het Eindtoernooi is inmiddels geopend! Meld jouw team aan via deze Tournify link. Let op: het aanmelden kan nog tot 5 juli. Daarna maken we de poules, de toernooiopzet en wedstrijdschema’s definitief en bekend.

Kosten van dit Eindtoernooi
Dit toernooi is gratis voor leden van Voorwaarts Beachvolleybal. Niet-leden en beachvolleybalteams van buiten onze vereniging, zijn ook welkom! Voor hen geldt een inschrijving van € 10,- per team. Na aanmelding ontvang je via mail de instructies hoe deze betaling te voldoen.

Prijzen voor de winnaars
De winnaars per categorie van dit toernooi winnen prijzen! Naast lekker sporten, waarschijnlijk zweten, de onderlinge gezelligheid en natuurlijk eeuwige roem, is er ook nog een mooie prijs te verdienen.

Heb je nog vragen?
Kijk dan bij de veelgestelde vragen over beachvolleyballen bij Voorwaarts of neem contact op met de Beachvolleybalcommissie via beach.volleybal@voorwaartstwello.nl.

Beachvolleybal Eindtoernooi

  • Zaterdag 8 juli 2023
  • Start om 12:00 uur
    Deze aanvangstijd is nog onder voorbehoud vanwege de weersomstandigheden en afhankelijk van het aantal aanmeldingen.
    S.V. Voorwaarts Twello, Sportpark “De Laene”
  • Kerklaan 2A, 7391 AN Twello

 

Graag tot ziens bij het Voorwaarts Beachvolleybal Eindtoernooi!

Beachvolleybalcommissie Voorwaarts

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan