Nieuws

27 mei 2021

Ralph Tip nieuwe voorzitter afdeling volleybal

Twello – Tijdens de digitale Algemene Leden Vergadering van de afdeling volleybal van SV Voorwaarts op dinsdag 18 mei jl. is Ralph Tip unaniem gekozen als nieuwe voorzitter van de afdeling. Hij volgt hiermee Onno Bevers op die de afgelopen 8 jaar met heel veel passie en plezier deze rol heeft vervuld. Met veel vertrouwen, maar met pijn in zijn hart geeft hij nu de voorzittershamer door.

Afscheid tijdens Corona

Eerlijk is eerlijk, geeft Onno toe, zijn afscheid als voorzitter van de afdeling volleybal had hij zich toch wel iets anders voorgesteld. Hij had gehoopt dat zijn opvolger in een gespreid bedje zou komen en zo verder kon bouwen aan datgene waar ze binnen de afdeling de afgelopen jaren met heel veel mensen aan hebben gewerkt. Helaas gooide Covid-19, nu ruim een jaar geleden, roet in het eten en is er het een en ander veranderd het afgelopen jaar. Onno heeft echter voldoende vertrouwen om in deze roerige tijden het stokje over te dragen. Zo geeft hij ook aan, de energie en het enthousiasme spat van het huidige volleybalbestuur af. Uiteraard samen met hen de belangrijke mensen in de commissies. Er zijn veel nieuwe ideeën, goede ontwikkelingen, dus mooie stippen aan de horizon! Hij is dan ook erg blij dat er een nieuwe voorzitter is opgestaan die de handschoen oppakt. Ralph Tip vond het jaren geleden nog te vroeg om voorzitter te worden (“Ik kende de afdeling nog niet goed genoeg”), maar nu gaat hij vol enthousiasme de uitdaging aan. Met zijn ervaring, kennis en open, eerlijke, maar kritische kijk, zal hij de afdeling weer (verder) doen groeien en bloeien.

Welkom Ralph!

Al ruim 12 jaar is Ralph Tip bezig met een imposante volleybal carrière bij de recreanten van Voorwaarts en nog altijd vindt hij het zonde dat hij deze sport niet eerder heeft leren kennen. Hij is er ook achter gekomen hoe leuk de afdeling volleybal is: ambitieus, veel jonge, actieve mensen, een mooie combi van prestatie en recreatie, hij voelt zich er thuis.

Voorwaarts is voor Ralph ook de club waardoor hij ingeburgerd raakte in Twello. Vanaf heden dus voorzitter

van de afdeling volleybal bij Voorwaarts. En.. dat gaat hij met trots doen. De afdeling staat er goed op, maar er liggen ook nog wel wat uitdagingen. Belangrijke kaderfuncties zijn nog niet ingevuld voor komend seizoen en de jeugdlijn moet nog meer echte geschoolde volleybaltrainers krijgen. De afdeling wil nog steeds meer jongens aan het volleyballen krijgen en er moeten voldoende accommodaties blijven in Twello. Genoeg te doen dus, hij vindt het een eer om daarin te mogen helpen.

Hij roept dan ook gelijk bij deze op: lijkt het jou leuk om te volleyballen, op wat voor niveau ook, jong of oud, man of vrouw: stuur ons een e-mail (communicatie.volleybal@voorwaartstwello.nl) of kom (hopelijk vanaf september weer) op donderdagavond of zaterdag eens kijken in sporthal Jachtlust. Kun je meteen zien wat voor leuke club Voorwaarts is!

 

Terugblik Onno

En dat is het echt, geeft ook Onno aan! Hij heeft zelf het meest genoten van de koers die hij met alle vrijwilligers mocht bepalen. Daarnaast natuurlijk alle ontwikkelingen die hij de afgelopen jaren heeft meegemaakt, zoals de vele kampioenschappen (bijvoorbeeld het kampioenschap van heren 1 naar de 2e divisie); de enorme groei in aantal leden; de mooie eindfeesten; de mooie ledenvergaderingen waar elke keer weer veel leden actief aan deelnamen en de goede gesprekken binnen het bestuur. Onno wil graag de vereniging bedanken voor hun vertrouwen de afgelopen jaren en uiteraard zijn hele grote dank naar alle leden met wie hij heeft mogen samenwerken uitspreken! Hij blijft actief lid van de afdeling, dus we zien ook Onno nog vaak terug in de Jachtlust. Voorwaarts en in het bijzonder de afdeling volleybal bedanken Onno en wensen Ralph ontzettend veel succes!

 

 

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan