Nieuws

20 september 2023

Bericht van de kledingcommissie

Beste leden,

Het afgelopen half jaar is de Omni kledingcommissie ontzettend druk geweest om voor alle afdelingen nieuwe kleding en tassen in te kopen. Namens de afdeling volleybal zijn Belinda Berendsen, Leon Meyer en Kim Horstink hier nauw bij betrokken en hebben al onze belangen behartigd. In het voorjaar hebben alle leden de mogelijkheid gehad om de nieuwe kleding te passen. Alle bestelde kleding en tassen zijn inmiddels in ons bezit en uitgedeeld aan de leden en teams. Ieder lid ontvangt een set kleding bestaande uit een sporttas, een jasje, sokken, broekje en een wedstrijdshirt.

Naast de nieuwe kleding en meer eenheid binnen onze OMNI, is er ook wat veranderd in de sponsoring en nummering. Het is de sponsorcommissie gelukt om per lijn (dames/heren/jeugd/mini’s/recreanten) één sponsor te krijgen, dit heeft als voordeel dat we door kunnen nummeren en niet direct nieuwe kleding aan hoeven te schaffen wanneer er iemand in een ander nieuw team gaat spelen. Je kunt dus zeggen dat je als speler een “eigen” shirt met nummer in bruikleen krijgt van de vereniging. Wissel je van team, of speel je mee met een ander team dan kun je dat in je eigen shirt doen.

Teamtas

Afgelopen seizoen werd de kleding in een teamtas geleverd. Zo kon de kleding gezamenlijk gewassen worden, dit i.v.m. kwaliteitsbehoud. Vanwege de goede kwaliteit van de nieuwe wedstrijdkleding is dit echter niet meer een verplichting. Het is mogelijk om als team een sporttas te krijgen om gezamenlijk de wedstrijdkleding te wassen. Echter is het gezamenlijk wassen niet meer noodzakelijk, dit vanwege de goede kwaliteit van de kleding. Ons voorstel is dat ieder lid zijn/haar eigen kleding thuis wast. Mocht je als team toch de voorkeur hebben voor een teamtas, dan is dat uiteraard mogelijk. Laat het ons dan even weten!

Bruikleen kleding

De tas en de kleding blijven eigendom van de afdeling volleybal van Voorwaarts. Alle leden krijgen deze dus in bruikleen. In geval van einde lidmaatschap of schade aan de kleding kan de oude kleding en/of tas worden ingeleverd of worden geruild bij de kledingcommissie van de afdeling volleybal. Onderling wisselen is niet toegestaan, wij hebben namelijk alle kleding per lid gedocumenteerd met maat en nummer.
2x per seizoen zullen we een ruilmoment organiseren, in januari en augustus. Om te voorkomen dat je misgrijpt is het wenselijk dat je van tevoren via mail aan ons laten weten wat je wilt ruilen en in welke maat je nodig denkt te hebben.
Heb je onverhoopt nog niet gepast of ben je net lid geworden, dan vragen we je om kleding te passen via teamgenoten en zo de maten aan ons door te geven. Ook de trainers en coaches krijgen een shirt, jasje en een tas, wanneer deze geen spelend lid zijn, en dus nog geen kleding hebben ontvangen, nemen wij binnenkort contact op om alles te regelen.

Ledenshop

Zoals jullie ongetwijfeld hebben vernomen gaan we met de hele Omni vereniging spelen in STANNO kleding. Deze kleding wordt geleverd via onze sponsor Buitink Twello-Deventer. Mocht je voor momenten buiten de wedstrijden om meer kleding nodig hebben zoals shirts, broekjes, sokken of een trainingsbroek dan adviseren wij om ook kleding aan te schaffen van het merk STANNO. Dit om uniformiteit uit te stralen. In het contract met Buitink zijn dan ook afspraken gemaakt om kleding via de ledenshop aan te schaffen. Dit zijn voordelige tarieven en tevens steun je hiermee onze vereniging Voorwaarts. Tijdens de uitgifte van de wedstrijdshirts ontvangen jullie een flyer met daarop een QR-code. Door deze te scannen kom je automatisch op de gepersonaliseerde site van de afdeling volleybal. Ook is deze te vinden via de website van SV Voorwaarts, bij de afdeling volleybal.

Ballen

Aan het begin van het seizoen hebben we alle teams weer voorzien van ballentassen. Helaas hebben we gemerkt dat er door sommige teams erg slordig wordt omgegaan met de ballen. We misten veel ballen en ook werden er veel ballen van andere verenigingen ingeleverd. Dit heeft geleid tot onverwacht hoge kosten i.vm. de aanschaf van veel nieuwe ballen.
Helaas hebben we daarom moeten besluiten om met ingang van dit seizoen een boete van 75 euro per bal op te leggen aan de teams die aan het eind van het seizoen minder en/of andere ballen bij ons inleveren. We hebben van elk team het aantal en type bal vastgelegd, en weten dus welke we hebben uitgegeven.
Willen jullie er als team goed voor zorgen dat jullie ballentas compleet blijft. Uiteraard mag een kapotte of slechte bal wel bij ons worden ingeleverd om kosteloos om te ruilen. Neem in dat geval even contact met ons op.

Contact

Voor het ruilen/bestellen van kleding of vragen kun je contact opnemen met de kledingcommissie via het volgende mailadres: kleding.volleybal@voorwaartstwello.nl.

Tot slot wensen wij iedereen alvast een sportief en succesvol volleybal seizoen toe.

Groeten van de kledingcommissie van de afdeling Volleybal

Ingrid van der Oord
Romy Bevers
Belinda Berendsen
Kim Horstink

 

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan