Nieuws

15 december 2020

Volleyballen in de zaal niet meer mogelijk

Beste volleyballers en volleybalsters,

Waar je de ene week bezig bent om te kijken of we wellicht met de senioren weer wat in de zaal zouden kunnen volleyballen, sta je in de week daarop weer in een andere werkelijkheid. Het beeld dat premier Rutte ons heeft voorgehouden is duidelijk: het gaat niet goed, meer maatregelen zijn nodig. Zo ook voor de sport en de zaalsporten in het bijzonder.

Vanaf vandaag, dinsdag 15 december 2020 is het niet meer mogelijk om te volleyballen in een zaal. Niet voor senioren, niet voor jeugdleden en niet voor onze CMV-ers. Alle onderlinge toernooitjes zullen worden geannuleerd. Deze maatregelen gelden minimaal tot en met dinsdag 19 januari 2021.

Op dinsdag 12 januari 2021 zal er weer een persconferentie zijn en hopen we weer op versoepelingen. Wat dit concreet gaat betekenen voor de afdeling volleybal is nog niet bekend. Of en wanneer we mogelijk weer competitiewedstrijden gaan spelen zal dan wellicht ook wat duidelijker worden.

Voor nu worden alle trainingen, van alle teams dus geannuleerd. Zodra er meer nieuws is, laten we uiteraard weer van ons horen.

Wij wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen en een sportief en gezond 2021!

Met sportieve groet,
Het volleybalbestuur

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan