Nieuws

12 juni 2024

6 juli Beachvolleybal Eindtoernooi bij Voorwaarts

Ook dit seizoen organiseren we weer een Beachvolleybal Eindtoernooi voor seniorenteams bij Voorwaarts. Deze keer is dat op zaterdagmiddag 6 juli 2024. Hiervoor geldt een open inschrijving, dus ook niet-leden van Voorwaarts Beachvolleybal mogen hieraan deelnemen. Leuk als er ook teams uit de regio meedoen!

Toernooiopzet met meerdere poules

Op ons beachcomplex kunnen we maximaal drie beachvelden opzetten. Schrijf je dus snel in, want het aantal deelnemers is beperkt. We streven ernaar om minimaal een Damespoule en een Herenpoule te hebben bij dit Eindtoernooi.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, kijken we nog hoeveel poules we (kunnen) maken. Het uitgangspunt is dat iedereen lekker kan spelen op zijn eigen niveau en dat we hiermee het beachseizoen op een mooie manier gezamenlijk afsluiten! We gaan uit van het niveau van onze trainingsgroepen: “Midden” (enigszins ervaren), dus geen “Laag” (beginners) of “Hoog” (gevorderden).

Inschrijving is nu geopend

De inschrijving voor het Beachvolleybal Eindtoernooi is inmiddels geopend! Inschrijven kan via Tournify. Let op: het aanmelden kan nog tot uiterlijk 3 juli. Daarna maken we de poules, toernooiopzet en wedstrijdschema’s definitief en bekend.

Deelname aan dit toernooi kost € 10,- per team. Al het inschrijfgeld gebruiken we voor prijzengeld, minus eventuele onkosten. Bij de inschrijving geef je een telefoonnummer op en via daar ontvang je een betaalverzoek voorafgaand aan het toernooi. Na die betaling is jouw inschrijving definitief. Eventuele vragen kunnen via die app worden gesteld en deelnemers ontvangen in de dagen voor het toernooi nog de laatste informatie.

Graag tot ziens bij het Voorwaarts Beachvolleybal Eindtoernooi!

Beachvolleybalcommissie Voorwaarts

 

Toernooi opzet:

🏖️🏐 Beachvolleybal Eindtoernooi

🗓️ Zaterdag 6 juli 2024

🕐 Vanaf 13:00 tot +/- 16:00/17:00

📍 S.V. Voorwaarts Twello, Sportpark “De Laene”

Kerklaan 2A, 7391 AN Twello

👥 2×2, Damespoule(s) en Herenpoule(s)

⚖️ Niveau van onze trainingsgroepen (“Midden”)

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan