Nieuws

14 september 2022

Volleybalinternational Marrit Jasper op bezoek bij SV Voorwaarts Twello

In aanloop naar het WK Volleybal Vrouwen, bezoeken meerdere speelsters van Team NL een Gelderse gemeente. Op vrijdag 9 september 2022 kwam passer/loper Marrit Jasper naar Voorwaarts om een clinic te verzorgen aan alle jongens en meisjes van de C-teams en een aantal CMV-teams. Marrit Jasper is speelster van het Franse Neptunes de Nantes, dat uitkomt op het hoogste niveau in Frankrijk en het Nederlands Damesteam.

De trainer van Voorwaarts had een clinic voorbereid. De kinderen gingen in groepjes aan de slag, waarbij Marrit bij één passoefening stond. Tijdens de oefening gaf Marrit iedereen een tip, hoe ze nog beter konden passen. Na de passoefening werden op halve velden wedstrijdjes gespeeld. De kinderen werden verdeeld in teams van drie spelers. Elk team speelde één wedstrijdje tegen Marrit.
‘Het was best lastig om een punt tegen Marrit te scoren’, vertelt één van de kinderen.  ‘Maar het is ons gelukt om een punt bij Marrit te maken.’

Na afloop van de clinic werd er een groepsfoto gemaakt en gingen de teams individueel met Marrit op de foto. Uiteraard was er een mogelijkheid om een handtekening en een selfie te scoren. De clinic was een succes!

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan