Nieuws

20 februari 2020

Week van het #sportplezier bij de afdeling volleybal

De ‘Week van het Sportplezier’ staat alweer voor de deur! Deze week, waarin sportplezier centraal staat, loopt van 29 februari tot en met 8 maart en Voorwaarts kan een leuke prijs winnen!

In de ‘Week van het Sportplezier’ staat het plezier van met name kinderen in iedere sport centraal. Daarom dagen wij onze (jeugd)trainers, ouders én natuurlijk onze eigen leden uit om deze week te zorgen voor extra #sportplezier!

Voorwaarts maakt hiermee kans op een hele gave prijs; een cheque ter waarde van € 500,- om een gave activiteit te organiseren speciaal voor de jeugd. Met deze prijs kunnen wij bijvoorbeeld een glow in the dark toernooi organiseren of een vriendjes- en vriendinnetjestoernooi met afsluitend een disco!

Hoe maakt Voorwaarts kans op deze prijs?!

Om kans te maken op deze prijs leg je tijdens de ‘Week van het Sportplezier’ de leukste, liefste, mooiste of grappigste momenten in het kader van sportplezier vast en deel je deze met de hashtag #sportplezier op social media. De winnaar wordt vervolgens bekend gemaakt op dinsdag 10 maart via de Facebook- en Twitterpagina van de Nevobo.

Een aantal leuke ideeën voor de trainingen en wedstrijden deze week: volleyballen in je pyjama, of een training met discolichten, samen met vriendjes en vriendinnetjes, met je ouders of opa’s en oma’s, zing samen een bijzonder lied of doe een gekke dans….. Kom in actie, laat aan iedereen zien hoe belangrijk #sportplezier voor jullie is en maak kans op die gave prijs!

Heel veel plezier, tag je trainer, andere enthousiaste ouders en/of je teamgenoten en vergeet jullie acties niet te delen: #sportplezier?

Week vh sportplezier

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan