Kleding

Alle leden van de voetbal hebben een volledige set kleding van Voorwaarts ontvangen. Tevens zijn bijna alle trainers, grensrechters en leiders voorzien van een trainingsjack en winterjas. Voor de trainers (die wekelijks op het veld staan) en (vaste!) grensrechters is er, indien gewenst, ook een trainingsbroek beschikbaar.

Wasvoorschriften:

Voor de volledigheid delen we graag even de wasvoorschriften. Als iedereen zich hieraan wil houden, dan kunnen we de kleren zo lang mogelijk zo mooi mogelijk houden. Alvast bedankt!
Wassen op maximaal 40 graden Afbeeldingsresultaat voor wasvoorschriften max 40 grade
Niet strijken Afbeeldingsresultaat voor wasvoorschriften niet strijken
Niet in de droger

 

Reserve tenues

Deze zijn verkrijgbaar bij het Kledingteam en dienen één week van te voren te worden aangevraagd. De tas met reserve tenues wordt klaargezet in bestuurskamer 1 (tenzij anders afgesproken).

Reserve-tenues zijn er alleen voor junioren- en seniorenteams. Voor pupillen liggen er in bestuurskamer 1 Nike-hesjes. Reserve tenues dienen, na gebruik gewassen én qua aantal compleet in tas, binnen één week te worden teruggezet in bestuurskamer 1 (tenzij anders afgesproken). Heb je ze teruggezet, dan óók graag even een berichtje via Whatsapp.

Bij voorkeur de tenues aanvragen via Whatsapp:

Kledingruilmomenten:

De kledingcommissie Voetbal her-opent haar deuren!

Met ingang van 5 juni 2021 opent de Kledingcommissie Voetbal weer haar deuren. Dat betekent dat er weer kleding geruild kan worden aan De Laene.

In de maanden juli en augustus zijn er geen ruilmomenten. Om onze leden toch een extra ruilmogelijkheid te bieden zijn we ook op woensdag 7 juli 2021 geopend.

Heb jij een probleem met een van de kledingstukken of heb je nog niet alles ontvangen? Kom dan naar de kledingruilmomenten op één van de volgende tijden:

Locatie: kledingmagazijn de Laene (achterkant kleedkamers)

maand 1e woensdag 3e zaterdag
September 2020 geen 19 september
Oktober 2020 7 oktober 17 oktober
November 2020 4 november 21 november
December 2020 2 december 19 december
Januari 2021 geen 16 januari
Februari 2021 3 februari 20 februari
Maart 2021 3 maart 20 maart
April 2021 7 april 17 april
Mei 2021 5 mei 15 mei
Juni 2021 2 juni 19 juni
Juli 2021 7 juli

 

Kledingsponsor

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan