Kleding

Alle leden van de voetbal hebben met ingang van dit seizoen een set kleding van Voorwaarts mogen ontvangen. Tevens zijn bijna alle trainers, grensrechters en leiders inmiddels voorzien van een Voorwaarts-jack en winterjas (of zijn in bestelling). Voor de trainers (die wekelijks op het veld staan) en (vaste!) grensrechters komt er binnenkort, indien gewenst, ook nog een trainingsbroek beschikbaar. Wij verwachten deze met een week of 3 à 4 uit te gaan leveren.

Wasvoorschriften:

Voor de volledigheid delen we graag even de wasvoorschriften. Als iedereen zich hieraan wil houden, dan kunnen we de kleren zo lang mogelijk zo mooi mogelijk houden. Alvast bedankt!
Wassen op maximaal 40 graden Afbeeldingsresultaat voor wasvoorschriften max 40 grade
Niet strijken Afbeeldingsresultaat voor wasvoorschriften niet strijken
Niet in de droger Afbeeldingsresultaat voor wasvoorschriften niet droger

 

Reserve tenues

Deze zijn verkrijgbaar bij het KledingTeam en dienen één week van te voren te worden  aangevraagd. De tas met tenues wordt klaargezet in bestuurskamer 1 (tenzij anders afgesproken).
Reserve-tenues zijn er alleen voor jeugd- en seniorenteams. Voor pupillen liggen er in bestuurskamer 1 Nike-hesjes (vanaf november, tot dan zelf regelen!). Reserve-tenues dienen, na gebruik gewassen én qua aantal compleet in tas,  binnen een week te worden teruggezet in bestuurskamer 1 (tenzij anders afgesproken). Heb je ze teruggezet, dan óók graag even een berichtje via Whatsapp.
Bij voorkeur de tenues aanvragen via Whatsapp:

 

Kledingruilmomenten:

Heb jij een probleem met een van de kledingstukken? Kom naar naar een van de kledingruilmomenten. Wekelijks zijn er twee momenten waarop je met je kleding kan langskomen:

Locatie: kledingmagazijn de Laene (achterkant kleedkamers)

 

Kledingsponsor

Sponsors