6-jarigen

Doelstelling bij de MiniToppers instroomgroep is op een speelse manier kennis te maken met voetbal. Voorwaarts biedt de mogelijkheid om vrijblijvend een paar maanden mee te trainen om te kijken of de MiniTopper het voetbal als leuk ervaart. Indien de MiniTopper voetbal leuk vindt en vaker meetraint en aan wedstrijden meedoet, vragen we hem/haar lid te worden.

 

TrainerMelvin Dirksen
TrainerNiek Visser
CoördinatorDjon Thé
TrainingstijdenWoensdag 17:45 - 18:45
LocatieKunstgrasveld aan de Kerklaan

Team Sponsors

Ook voor meiden?!

De MiniToppers instroomgroep is bij uitstek een goede gelegenheid voor meisjes om te gaan voetballen! Hoe eerder je begint, hoe beter. Op deze leeftijd kunnen meisjes makkelijk meekomen met de jongens.

Kom (vrijblijvend) meetrainen met de groep enthousiaste MiniToppers!

De training is vrije inloop voor iedereen van 6 jaar die wil komen voetballen. Wil je meer weten, informeer dan bij de coördinator die meestal wel aanwezig is bij de training.

  • Kleedkamer 1.
  • Afmeldingen voor trainingen gaarne doorgeven in de groepsapp.

Leenschoeisel

Heb je interesse om mee te trainen en nog geen voetbalschoenen en scheenbeschermers? Bij Voorwaarts kunnen ze tijdelijk geleend worden (zolang de voorraad strekt).
We hebben daarnaast speciaal voor beginnende en aspirant spelers een beperkt aantal leensetjes MiniTopper-kleding beschikbaar bestaande uit broekje, sokken en een shirt met de MiniTopper tekst en het geheel in de kleuren van Voorwaarts. Informeer bij de coördinator.

Minileague wedstrijden

Voor de speelgerechtigde 6-jarigen is er in het voetbalseizoen elke zaterdagochtend de zogenaamde Minileague (A-categorie).

Coördinatie

Voor zaken m.b.t. kleding, aanmelding voor proeftrainingen, lidmaatschap en voor algemene informatie over de MiniToppers (instroomgroep) kun je terecht bij Djon Thé, via mail te bereiken op instroom.voetbal@voorwaartstwello.nl

Lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier. Ga naar Lid Worden om je aan te melden. Deze leeftijdsgroep valt in de categorie “instroomgroep”. Ben je lid van de voetbalafdeling van Voorwaarts, dan ben je officieel speelgerechtigd.

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan