6-jarigen

Doelstelling bij de MiniToppers instroomgroep is op een speelse manier kennis te maken met voetbal. Voorwaarts biedt de mogelijkheid om vrijblijvend een paar maanden mee te trainen om te kijken of de MiniTopper het voetbal als leuk ervaart. Indien de MiniTopper voetbal leuk vindt en vaker meetraint en aan wedstrijden meedoet, zal hij/zij lid moeten worden.

 

TrainerMelvin Dirksen
TrainerNiek Visser
CoördinatorDjon The
TrainingstijdenWoensdagmiddag 17:45 - 18:45
LocatieKunstgrasveld aan de Kerklaan
Geen foto beschikbaar

Team Sponsors

Ook voor meiden?!
De MiniToppers instroomgroep is bij uitstek een goede gelegenheid voor meisjes om te gaan voetballen! Hoe vroeger er begonnen wordt, hoe beter. Op deze leeftijd kan een meisje makkelijk meekomen met de jongens.

Kom (vrijblijvend) meetrainen met de groep enthousiaste MiniToppers!
De training is vrije inloop voor iedereen van 6 jaar die wil komen voetballen. Heeft U vragen of wilt U eerst wat informatie vooraf, informeer bij de coordinator die meestal wel aanwezig is bij de training.

De trainingen voor het seizoen 2019-2020 worden hervat vanaf woensdag 28 augustus.

Iedereen is dan (weer) welkom. Neem je vriendjes, klasgenootjes, buurjongens en -meisjes mee!

 

Afmeldingen voor trainingen gaarne doorgeven in de groepsapp.
–> kleedkamer 1.

Leenschoeisel
Wilt Uw kind meetrainen en heeft het nog geen voetbalschoentje en scheenbeschermers? Bij Voorwaarts kunnen ze tijdelijk geleend worden (zolang de voorraad strekt).
We hebben daarnaast speciaal voor beginnende en aspirant spelers een beperkt aantal leensetjes MiniTopper-kleding beschikbaar bestaande uit broekje, sokken en een shirt met de MiniTopper tekst en het geheel in de kleuren van Voorwaarts. Informeer bij de coördinator.

Minileague wedstrijden
Voor de speelgerechtigde 6-jarigen is er in het voetbalseizoen elke zaterdagochtend de zogenaamde Minileague (A-categorie).

Coordinatie
Voor zaken mbt kleding, aanmelding voor proeftrainingen, lidmaatschap etc. en voor algemene informatie over de MiniToppers (instroomgroep) kunt U terecht bij de coordinator Djon The, (06) 2471 2814 , djon.the+mini@gmail.com.

Lidmaatschap
Kijk bij Lid Worden om je aan te melden of vraag informatie bij de coördinator. In de bijlage van het aanmeldformulier valt deze leeftijdsgroep in de categorie “instroomgroep”.
Ben je voetballend lid van de voetbalafdeling van Voorwaarts, dan ben je officieel speelgerechtigd.

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan