4-5 jarigen

Doelstelling van de MiniToppers instroomgroep is op een speelse manier kennis te maken met voetbal. Voorwaarts biedt de mogelijkheid om vrijblijvend een paar weken mee te trainen om te kijken of de MiniTopper het voetbal als leuk ervaart. Indien de MiniTopper voetbal leuk vindt en vaker meetraint en aan wedstrijden meedoet, vragen we hem/haar lid te worden.

 

TrainerTessa van der Kamp
TrainerMark van der Kamp
TrainerMichel
TrainerIvo
CöordinatorDjon Thé
TrainingstijdenZaterdag 09:45-10:45
TrainingslocatieKleine kunstgrasveld Kerklaan

Team Sponsors

Ook voor meiden?!

Jazeker! De MiniToppers instroomgroep is bij uitstek een goede gelegenheid voor meisjes om te gaan voetballen! Hoe eerder je begint, hoe beter. Op deze leeftijd kunnen meisjes makkelijk meekomen met de jongens.

Kom (vrijblijvend) meetrainen met de groep enthousiaste MiniToppers

De training is vrije inloop voor iedereen van 4 en 5 jaar die wil komen voetballen. Zijn er vragen, stel ze gerust aan de coördinator.

  • Afmeldingen voor trainingen gaarne doorgeven in de groepsapp

Leenschoeisel

Heb je interesse om mee te trainen en nog geen voetbalschoenen en scheenbeschermers? Bij Voorwaarts kunnen ze tijdelijk geleend worden (zolang de voorraad strekt).
We hebben daarnaast speciaal voor beginnende en aspirant spelers een beperkt aantal leensetjes MiniTopper-kleding beschikbaar bestaande uit broekje, sokken en een shirt met de MiniTopper tekst en het geheel in de kleuren van Voorwaarts. Ook hiervoor kun je bij de coördinator terecht.

Minileague wedstrijden

In het voetbalseizoen is er voor de 5-jarigen die speelgerechtigd zijn eens in de 2 à 3 weken de zogenaamde Minileague (B-categorie). Voor de 4-jarigen en de 5-jarigen die nog niet speelgerechtigd zijn, gaat de training op zaterdag gewoon door.

Coördinatie

Voor zaken m.b.t. kleding, aanmelding voor trainingen, lidmaatschap en voor algemene informatie over de MiniToppers (instroomgroep) kun je terecht bij Djon Thé, via de mail te bereiken op instroom.voetbal@voorwaartstwello.nl.

Lidmaatschap

Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier. Ga naar Lid Worden om je aan te melden. Deze leeftijdsgroep valt in de categorie “instroomgroep”. Ben je lid van de voetbalafdeling van Voorwaarts, dan ben je officieel speelgerechtigd.

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan