Nieuws

6 januari 2021

Berthil ter Avest nieuwe hoofdtrainer Voorwaarts

Berthil ter Avest wordt de nieuwe trainer van ons vlaggenschip. Voorwaarts heeft met hem een ambitieuze en ervaren trainer binnengehaald.

De meeste mensen zullen Berthil nog kennen als speler van onder meer Roda JC en FC Groningen, maar vooral als clubicoon van FC Twente waar hij jarenlang vaste waarde in het 1e elftal was.

Wij hebben hem inmiddels leren kennen als een ambitieuze trainer. Een echt voetbaldier met de ambitie om spelers individueel beter te maken en met het 1e elftal mooie resultaten neer te zetten. Daarnaast is hij ook geïnteresseerd in de club Voorwaarts, onze jeugd en het O23 elftal zoals we dat willen vormgeven.

Als trainer is Berthil ingestapt bij zijn oude club SVZW en heeft hij er als eindverantwoordelijke nu 5 succesvolle seizoenen opzitten bij Bon Boys. Met die club promoveerde hij via een kampioenschap naar de 2e klasse en liep hij promotie naar de 1e klasse net mis na een prachtig titelgevecht met de latere kampioen Voorwaarts..

We zijn blij met zijn komst, verheugen ons op een mooie samenwerking en wensen Berthil een leuke en sportief succesvolle tijd bij onze club!

TC Voorwaarts

 

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan