Nieuws

7 maart 2020

JO19-1 pakt 2e periode in 4e divisie G !

Voor het vlaggeschip van onze jeugd stond vanmiddag de 1e prijs op het spel. Bij een overwinning kon de 2e periode in de 4e divisie G binnengesleept worden. HHC Hardenberg, een gerenomeerde amateurvereniging uit het gelijknamige dorp, was de tegenstander en moest daarvoor wel eerst aan de zegekar gebonden worden.

JO19-1, onder leiding van trainers Nick Linthorst en Leon Haarman, speelde taktisch een sterke wedstrijd. Het team liet het initiatief aan HHC en werd in de omschakeling regelmatig levensgevaarlijk. Dat resulteerde in een heerlijke solo van Ivo en de 0-1 voor rust.

Na rust zorgde Sem, na goed doorzetten van Niyi, voor de 0-2. De periodetitel leek veilig gesteld maar HHC toonde veerkracht en kwam via een zondagsschot en klutsgoal terug tot 2-2. Voorwaarts liet daarop zien over voldoende veerkracht te beschikken en met Mick Berends en Hugo Janssen als verse krachten ging de ploeg op jacht naar de winnende treffer. Een weergaloze actie van Sem stelde Dani in staan om binnenkant paal de 2-3 in te schieten. Een kwartier voor tijd kwam Ezra Wattimena, speler van JO17-1, nog binnen de lijnen om de voorsprong veilig te stellen. De overwinning kwam nauwelijks meer in gevaar en daarmee kan JO19-1 zich opmaken voor een mooi toetje straks aan het einde van het seizoen. Een knappe prestatie!

Opstelling Voorwaarts: Duncan Rib, Rowdy Oosterwegel, Timo Schefczyk, Thomas van Schaik, Pieter Huis in ’t Veld, Rick Teering, Jort Rood, Ivo Spanjers, Dani Hasic, Niyi Scholten, Sem Teering

Invallers: Mick Berends, Hugo Jansen, Ezra Wattimena

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan