Nieuws

14 februari 2022

Pupillentrainers leren van Go Ahead Eagles

De pupillentrainers van Voorwaarts hebben vrijdagavond een bijeenkomst over het voetbaltechnische beleidsplan uitstekend benut. Met de hulp van Marcel Geestman, die namens Go Ahead Eagles het woord voerde, werd er gebrainstormd om het niveau van trainingen naar een hoger plan te tillen.

Daarmee werpt de samenwerking tussen Voorwaarts en Go Ahead Eagles zijn vruchten af. Tussen de twintig en 25 pupillentrainers woonden de bijeenkomst bij. Het uitgangspunt van de avond was om door middel van vijf stellingen met elkaar te sparren en van elkaar te leren. “We hebben veel goede input gekregen vanuit de trainers”, aldus Rick Timmermans, die de juniorencommissie vertegenwoordigt en aanwezig was bij de bijeenkomst.

Marcel fungeerde als adviseur en gaf waar nodig handvaten mee aan de trainers. Daarnaast was het voor de trainers een goede leerschool om van Marcel te horen hoe het er in een organisatie als Go Ahead aan toe gaat op trainersgebied. “Het was een geslaagde avond. Deze onderwerpen gaan we in andere bijeenkomsten naar voren laten komen”, besluit Rick.

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan