Nieuws

29 maart 2022

‘Technisch sportcafé’ verplaatst naar 13 mei

Allen,

Met ‘t oog op de voorspelde weersomstandigheden voelen we ons genoodzaakt om het geplande technisch ‘doe’ café van morgen af te gelasten..

Maar niet getreurd, op 13 mei gaan we als nog ‘los’ en uiteraard zijn ook al degenen die morgen niet konden van harte uitgenodigd om als nog aan te sluiten. Meld je weer aan of af via de bijgaande link!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZZ7wQFrY1Ii0P0scHwWA0oeKhxfloufaUNFxB2t-PX2pGKw/viewform

 

 

De pupillentrainers van Voorwaarts wisten elkaar dit seizoen al meerdere keren te inspireren. Om elkaars kwaliteiten nóg meer te benutten, is aanstaande vrijdag 1 april het ’technisch praatcafé’ opnieuw geopend in de kantine.

Hoofdtrainer Berthil ter Avest en JO17-1-trainer Bram Dijkhof zijn de gastrainers die de aanwezige trainers helpen in hun ontwikkeling en op basis van eerdere cafés zullen adviseren en inspireren. De eerste twee praatcafés stonden in het teken van naar elkaar luisteren, aanstaande vrijdag staat in het teken van ‘doen’!

Voorwaarts is sinds de start van dit seizoen druk bezig om het ‘Voorwaarts-DNA’ in elke jeugdafdeling te implementeren, om op die manier elke leeftijdscategorie de juist handvatten te geven. We zijn enorm blij om te zien dat de jeugdtrainers zo enthousiast zijn en graag van elkaar willen leren!

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan