Nieuws

1 oktober 2020

Aanvulling coronamaatregelen voetbal

Afgelopen maandag heeft de overheid extra maatregelen bekend gemaakt om het coronavirus terug te dringen. Helaas met flinke impact voor onze vereniging en het amateurvoetbal. Het goede nieuws is dat we wel kunnen blijven voetballen, weliswaar met de nodige aanpassingen.

Hieronder de belangrijkste (aanvullende) maatregelen n.a.v. de persconferentie van 28 september, in ieder geval voor de komende drie weken:

  • De kantine (horeca gedeelte) is gesloten.
  • Na de training of wedstrijd verlaat je zo snel mogelijk het sportcomplex
  • Er is geen publiek toegestaan bij wedstrijden en trainingen; de begeleiders van de jongste pupillenteams zorgen dat de kinderen bij de ingang worden opgevangen.

Thuiswedstrijden

Bij thuiswedstrijden is het toegestaan dat de trainer, leider, grensrechter en de scheidsrechter aanwezig zijn bij de wedstrijd. Overige ouders/supporters dienen helaas thuis te blijven. Uitzondering hierop zijn de ouders van de bezoekende partij die zorgen voor vervoer naar onze vereniging.

Uitwedstrijden

Bij uitwedstrijden is het toegestaan dat de trainer, leider, grensrechter en de chauffeurs (bij jeugdteams) aanwezig zijn bij de wedstrijd. Overige ouders/supporters dienen helaas thuis te blijven. Zorg dat iedereen >13 jaar een mondkapje draagt. Verdiep je in het coronaprotocol van het sportpark/vereniging waar je te gast bent.

Lees hier het volledige coronaprotocol

 

Het is belangrijk dat we ons aan de regels houden om de toename van het aantal besmettingen met z’n allen onder controle te krijgen. Wij gaan ervan uit dat iedereen dan ook zijn/haar verantwoordelijkheid neemt, zodat we over drie weken de maatregelen hopelijk weer wat kunnen afzwakken.

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan