Nieuws

28 augustus 2020

Wedstrijden en trainingen komende weken

Beste leden,

Onze goede buur SV Twello is de komende weken bereid een veld beschikbaar te stellen voor zowel de trainingen als wedstrijden. Om dit in goede banen te leiden hebben we het eerder gepubliceerde trainingsschema aangepast en een tijdelijk schema opgesteld, in eerste instantie voor de komende weken. Enkele aandachtspunten:

Wedstrijden

We hebben voor de komende weken enkele varianten:

  1. Wedstrijden kunnen gewoon op hetzelfde tijdstip doorgaan bij Voorwaarts
  2. Wedstrijden worden verplaatst naar een ander tijdstip bij Voorwaarts
  3. Wedstrijden worden verplaatst naar SV Twello
  4. Thuiswedstrijden worden omgezet in uitwedstrijden

Dat laatste heeft niet de voorkeur en is vanaf volgende week waarschijnlijk ook slechts incidenteel nodig. Onze wedstrijdsecretaris werkt hard aan een optimale invulling. Houd voetbal.nl goed in de gaten voor de actuele informatie.

Trainingen

Op veld 4 kunnen de trainingen de komende weken niet doorgaan. Enkele aandachtspunten:

  1. We kunnen vanaf 19:00 bij SV Twello terecht. De trainingen in het blok van 17:45 tot 18:45 die op veld 4 gepland stonden vinden gewoon bij Voorwaarts plaats. Deze zijn verplaatst naar een ander veld. Dat betekent dus wel dat eenieder de komende 3 weken een beetje in moet schikken.
  2. De trainingen in het 2e en 3e blok zijn 1 op 1 verplaatst naar SV Twello. Daar kan getraind worden op trainingsveld achter veld 2. Let op, aanvang training is 19:00. Een kwartiertje later dus dan in het schema aangegeven en je normaal gesproken bij Voorwaarts traint..

Hieronder het schema voor in ieder geval de komende 3 weken. De teams worden ook geïnformeerd via de leeftijdscoördinatoren en trainers.

Let op: Voor de trainingen en wedstrijden bij SV Twello geldt, we maken alleen gebruik van de velden. Dus:

  • Thuis omkleden en douchen
  • Materiaal meenemen vanuit Voorwaarts.

Uiteraard vraagt het van eenieder enige flexibiliteit en extra inspanning maar we gaan ervan uit dat we e.e.a. gezamenlijk de komende periode goed oppakken zodat we iedereen in ieder geval kunnen laten trainen..

Rest ons nog SV Twello alvast hartelijk te bedanken voor de bereidheid tot meedenken en het beschikbaar stellen van de velden.

Voor vragen kun je terecht bij de leeftijdscoördinatoren. Het schema:

Trainingsschema komende 3 weken

Voetbalbestuur Voorwaarts

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan