Nieuws

29 november 2023

2e editie Olieballentoernooi

Op vrijdag 22 december wordt er voor de afdeling voetbal weer een Olieballentoernooi georganiseerd. Dit jaar is het de 2e editie en hiermee een jaarlijks terugkerende activiteit op de laatste trainingsavond van het jaar voor alle senioren.

De avond start met een mix-toernooi waaraan alle leden kunnen deelnemen. Tijdens deze avond speel je in constant wisselende samenstellingen verschillende partijtjes tegen andere (mix)teams. Aan het einde van de avond wordt er bepaald wie de eindwinnaar is. Het voordeel van een dergelijke opzet is dat je met veel verschillende mensen samenspeelt waardoor iedereen de mogelijkheid heeft het toernooi op zijn naam te schrijven.


“Vorig jaar hebben we de 1e editie gehouden. Mijn doel en idee was destijds om de lagere senioren dichter bij elkaar te brengen. Toen ik hoorde dat ook Patrick (ter Mate, red.) eenzelfde soort idee had, hebben we de koppen bij elkaar gestoken. Samen met Edwin Huis in ‘t Veld en Jan Timmermans vormen we de organisatie” aldus Mario Hofman. Het doel van het Olieballentoernooi is om de saamhorigheid en  betrokkenheid binnen alle senioren elftallen te vergroten. Dit doel sluit goed aan bij de missie van Voorwaarts waar saamhorigheid en betrokkenheid ook hoog bovenaan de agenda staan.

Na afloop van de actieve avond staan er in de kantine oliebollen klaar en zal er tijdens de avond een verloting plaatsvinden met tal van interessante prijzen. Ook zal er een suprise act worden opgevoerd en zullen uiteraard de gezellige kerstmuziek en Hollandse knallers niet ontbreken. Patrick ter Mate geeft aan “Uiteraard is iedereen van harte welkom in de kantine. We starten de avond met een voetballende activiteit maar we hopen net als vorig jaar dat ook leden van de overige afdelingen aanwezig zijn.  Zo is het leuk om te zien dat we al medewerking krijgen van een aantal dames van de afdeling volleybal om iedereen te ontvangen in de kantine met een oliebol, dat is het mooie van Voorwaarts en het geeft de betrokkenheid van de hele club aan.”

Het Olieballentoernooi wordt, naast verschillende sponsoren, ook ondersteund door het Voetbalbestuur. “Wij zorgen voor een kleine ondersteuning voor o.a. de muzikale aankleding van de avond” geeft voorzitter Wilco Bouwmeester aan. Dit soort evenementen waarbij alle senioren binnen de voetbal betrokken worden, ondersteunen we van harte. Ik heb gezien hoe enthousiast iedereen was na de eerste editie dus ik hoop dat dit een structurele activiteit wordt op onze mooie clubagenda”.

Opgeven
Graag opgeven voor 11 december bij de leider van je elftal. Voor leden die geen deel uitmaken van een team maar wel graag mee willen doen is opgave mogelijk via:
Mario Hofman
mariohofman@gmail.com

Dus ben jij bijvoorbeeld;
Bestuurslid, 35+ speler, veteraan, tientjeslid, selectiespeler, scheidsrechter, businessclub lid of een recreatieve speler uit één van de senioren elftallen. Geef je dan op en beleef de laatste gezellige trainingsavond van 2023.

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan