Nieuws

9 juni 2023

Beautycol sponsor van de damesvoetbalteams

Trots zijn wij dat wij Beautycol als nieuwe sponsor voor de komende drie jaar aan te kondigen. Beautycol, een bekende onderneming in Twello en actief in de schoonheidsindustrie, heeft opnieuw besloten om de drie damesteams van de club te sponsoren. Bovendien heeft Beautycol een reclamebord gekregen op het sportcomplex van Voorwaarts Twello om hun aanwezigheid en steun te benadrukken.

Voorzitter Wilco Bouwmeester is enthousiast over de samenwerking met Beautycol en benadrukt de waardering voor hun betrokkenheid bij de club. “We zijn ontzettend dankbaar dat Beautycol ervoor heeft gekozen om onze damesteams te sponsoren. Hun steun zal van onschatbare waarde zijn voor de verdere ontwikkeling van het damesvoetbal bij Voorwaarts Twello,” aldus Bouwmeester.

Als blijk van dankbaarheid en erkenning wil Voorwaarts Twello graag iets speciaals doen voor Beautycol. Voorzitter Wilco Bouwmeester kondigde aan dat de club het sponsorshirt van het afgelopen seizoen aan Beautycol zal overhandigen als een symbolisch gebaar om hun voorgaande sponsoring te eren.

Beautycol is een gerenommeerd bedrijf in de schoonheidsindustrie, dat bekend staat om haar hoogwaardige producten en uitstekende service. Met hun steun aan de damesteams van Voorwaarts Twello tonen ze niet alleen hun betrokkenheid bij de lokale gemeenschap, maar ook hun toewijding aan het bevorderen van sport en empowerment van vrouwen.

Voor meer informatie over Beautycol en hun assortiment, kunt u terecht op hun website: https://beautycol.nl/

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan