Nieuws

13 juni 2022

Indeling pupillen 2022/2023

De afgelopen maanden hebben de coördinatoren van de leeftijdsgroepen zich weer ingespannen om de indeling voor het komende seizoen te realiseren. Leiders en trainers zijn daar waar mogelijk in het overleg betrokken.

De indelingen is kwa kader nog niet compleet. De namen van leiders en trainers moeten bij een deel van de teams nog ingevuld worden. Dat betekent niet dat elke vacante plek nog moet worden ingevuld, maar soms is het nog te vroeg om dit te publiceren. Nu alle posities nog niet bezet zijn zal zeker een beroep op ouders worden gedaan om mee te denken of een bijdrage te leveren. We zijn immers een vereniging en dat betekent dat we met elkaar het voetballen voor onze kinderen mogelijk maken. Neem dus contact op met coördinator, zodat we samen vereniging zijn.

Ter informatie: er zijn twee functies binnen de teams. De functie van leider met als voornaamste taak de organisatie rondom het team en een  trainersfunctie op het trainingsveld met als doel het ontwikkelen van spelers. Voor de laatste functie is er het komende jaar een kadercursus pupillentrainer georganiseerd (klik hier voor functieomschrijving). De kosten zijn voor rekening van Voorwaarts en de inschrijving kan via deze link.

De indeling is voor een half jaar vastgesteld. Dat betekent dat in december en januari opnieuw wordt gekeken of de indeling voor het voorjaar 2023 moet worden aangepast. In de regel is dat een geringe aanpassing, maar het kan van toepassing zijn op ieder team of elftal.

De publicatie kan echter altijd nog vragen oproepen. We nodigen iedereen uit om dan contact te zoeken met de betreffende coördinator van de leeftijdsgroep. Op woensdag aanstaande is er een inloop tussen 18:00 – 19:00. Laat even weten als je er gebruik van wilt maken.

U kunt hier de indeling bekijken: Indeling seizoen 2022-2023 Pupillen

 

 

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan