Nieuws

24 april 2021

Jeugdtrainers 2021-2022

Voor komend seizoen hebben we de trainersstaf voor de oudere selectieteams wederom vroeg staan. Veel continuïteit, aangevuld met nieuw trainerstalent.

De JO13-1 wordt wederom getraind door Talip Ozturk terwijl Ismar Maglajlic net als afgelopen seizoen de JO15-1 onder zijn hoede neemt. Hij wordt daarbij komend seizoen geassisteerd door 2 instromende trainerstalenten in de personen van Pim Havekes en Jordi Berends. Ook bij de JO19-1 voor komend seizoen geen veranderingen. Nick Linthorst blijft verantwoordelijk en wordt ook nu weer terzijde gestaan door Aaron Wattimena.

JO17-1
Leon Haarman en Ron vd Linde stoppen bij de JO17-1 na dit seizoen. Beide uiteraard zeer ervaren en gewaardeerde trainers binnen Voorwaarts en we gaan er dan ook vanuit dat ze ons bij de jeugd of senioren vooruit blijven helpen.

Bram Dijkhof

We zijn blij te kunnen melden dat we in de 29 jarige Twellonaar Bram Dijkhof een uitstekende vervanger hebben gevonden. Bram is een ervaren jeugdtrainer en heeft bij CCW, Robur en Schalkhaar inmiddels flink wat ervaring opgedaan. Na het een jaartje wat rustiger aan te hebben gedaan, is het trainersbloed weer gaan kruipen waar het niet gaan kan. Na enkele prima gesprekken zijn we tot de conclusie gekomen dat we goed bij elkaar passen. Bram, veel succes en plezier komend seizoen met de JO17-1 !

TC Voorwaarts

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan