Nieuws

10 juni 2022

LET OP: KLEDING

Beste spelers, trainers en leiders,

Het einde van het seizoen nadert. De laatste competitiewedstrijden worden gespeeld en er staan soms nog wat toernooien gepland. Je hebt een keuze gemaakt of je doorgaat met voetallen of stopt. Als je blijft voetballen krijg je binnenkort te horen in welk team je volgend seizoen speelt.

Een verandering van team kan betekenen dat je andere kleding en een andere tas krijgt. Dit heeft te maken met de sponsoren van deze teams. Het is daarom belangrijk dat je in het juiste shirt speelt en met de juiste tas op pad gaat. De shorts, kousen en trainingsjacks zijn voor iedereen hetzelfde, deze zijn dus niet afhankelijk van het team waarin je speelt.

Om te zorgen dat je het volgende seizoen in de juiste kleding speelt, is het belangrijk dat je dit bericht goed leest!

Wat verandert er bij overgang naar een ander team?

Ga je van de JO13 naar de JO15? In dit geval krijg je een ander shirt en tas

Ga je van de JO15 naar de JO17? In dit geval krijg je een ander shirt

Ga je van de JO17 naar de JO19? In dit geval krijg je een ander shirt

Ga je van de JO19 naar de senioren? In dit geval krijg je een ander shirt en tas

Meiden en dames voetbal Al deze teams spelen in hetzelfde shirt en hebben dezelfde tas

LET OP! Wissel je binnen de JO15 of JO17 van team, ook dan heb je soms een ander shirt nodig! Vraag je leider of je een ander shirt nodig hebt.

 

Nieuwe werkwijze

Vorig jaar hebben we jullie allemaal opgeroepen om de kleding en tassen te komen ruilen bij het kledingmagazijn. Dit leidde tot lange wachtrijen en irritaties wanneer bleek dat we niet alle kleding al terug hadden ontvangen om opnieuw uit te geven. Daarom willen we het dit jaar, bij wijze van proef, anders doen.

Er komen weer “teamtassen” voor de junioren

Voor alle juniorenteams (dit is dus nog niet de JO13) geldt dat de shirts verzameld worden in het team. Het is aan jullie zelf of jullie deze ook gezamenlijk wassen en bij 1 persoon laten of dat dit individueel mee naar huis gaat. De senioren maken al gebruik van een teamtas.

Aan het einde van het seizoen

Aan het einde van het seizoen leveren de spelers die overgaan naar een ander team hun shirt in bij de leider of trainer. De blijvende spelers behouden uiteraard gewoon hun shirt.

Aan het begin van het seizoen

Aan het begin van het nieuwe seizoen (of zoveel eerder als kan) inventariseert de trainer of leider van zijn team wie er nog een shirt nodig heeft.  Dit wordt doorgeven aan de kledingcommissie. Wij  zorgen dat de shirts beschikbaar zijn voor de nieuwe leden. Houd rekening mee levertijden!

 

Er zijn altijd uitzonderingen

Spelers die van JO13 overgaan naar de JO15 mogen hun shirt komen inleveren op een van de ruilmomenten en mogen dan ook hun tas komen omruilen.

Spelers die van de JO19 overgaan naar de senioren mogen hun tas komen omruilen bij de kledingcommissie. Alleen het shirt lever je in bij de leider/trainer.

Wat als je stopt met voetballen of stopt met je functie?

Als je volgend seizoen niet meer voetbalt, moet je al je kleding weer inleveren, deze is namelijk eigendom van Voorwaarts. Dit betekent dat je je shirt, short, trainingsjack en tas inlevert bij de kledingcommissie op 1 van de ruilmomenten of bij je leider. Ook als je stopt in je functie van leider of trainer moet je je trainingsjack, broek en winterjas inleveren.

Extra ruilmomenten

Om jullie allemaal goed van dienst te zijn worden er extra ruilmomenten gepland. Houd daarom de website goed in de gaten.

Tot slot

We hebben veel kleding en tassen op voorraad, maar toch kan het voorkomen dat we “uitverkocht” zijn. We doen ons best om de voorraden dan weer snel op peil te hebben. Wij vragen hiervoor jullie begrip.

Heb je nog vragen aarzel dan niet en neem contact met ons op via het adres: kleding.voetbal@voorwaartstwello.nl

De kledingcommissie Voetbal

Paul, Alice en Saskia

 

 

 

 

 

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan