Nieuws

10 oktober 2020

Nieuwe scheidsrechterhelden gezocht voor JO11 en -12

Zoals iedereen wel weet kan er geen wedstrijd gespeeld worden zonder scheidsrechter.
Ook dit seizoen zijn we op zoek naar voetballers, maar ook ouders die willen fluiten of begeleider willen zijn en zo een steentje willen bij dragen voor de club.

Afgelopen seizoen floot een hele enthousiaste groep jeugdleden de wedstrijden van de pupillen. En iedereen heeft hierdoor een persoonlijke boost in zijn of haar ontwikkeling gemaakt.

Als pupillenscheidsrechter ga je spelleiding geven.
Je beweegt je tussen enthousiaste pupillen die graag tegen een bal trappen en je fluit indien noodzakelijk. De speeltijd is 2×25 min op een half veld.

Ons streven is om elke wedstrijd geleid te laten worden door goed opgeleide (jeugd)scheidsrechters. Dit jaar staat de cursus voor pupillenscheidsrechter weer op het programma. De cursus is voor leden vanaf 13 jaar. Het cursusdeel bestaat uit twee bijeenkomsten van 2,5 uur. Je fluit dan wedstrijden onder begeleiding en je leert tijdens de cursusavonden de spelregels.

Maatschappelijke Stage (MaS)
Het kan zijn dat je op de middelbare school een MaS moet doorlopen. Voorwaarts biedt jou de gelegenheid om door een opleiding “Pupillenscheidsrechter” en het fluiten van wedstrijden jouw MaS te doen slagen.
Na een opleiding ben je al in staat om pupillenwedstrijden van de JO11/JO12 te fluiten. Voor een opleiding tot “Pupillenscheidsrechter” en het fluiten op het Brinta Boys Toernooi krijg je al 8 + 8 uur. Voor elke wedstrijd van de pupillen krijg je 1 uur erbij.

Voor wat betreft het aanstellen op de pupillenwedstrijden houden we rekening met je eigen wedstrijden en persoonlijke agenda. De aanstellingen zullen zo verdeeld zijn dat je niet elk weekend aan de beurt bent.

Je hoeft overigens (nog) geen lid te zijn bij Voorwaarts, wanneer je deelneemt word je automatisch kosteloos lid als vrijwilliger en kun je de wedstrijden bij de jeugd  fluiten.

Lijkt het je leuk. Geef je dan op via onderstaand mailadres, stuur een whatsapp en ik zal dan contact met je opnemen.

 

Met sportieve groet,

Mark Driessen,

Coördinator Scheidsrechters Pupillen,

Tel: 06-38812310

mark@mdriessen.nl

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan