Nieuws

7 november 2019

Nieuwe shirtsponsors voor Veteranen

Er is veel veranderd bij wat vorig seizoen nog Voorwaarts 11 was, ook wel bekend als de Mannen van Mario.Om te beginnen is de complete selectie overgeheveld naar het eerste. Het eerste veteranenelftal weliswaar, maar toch. Als Voorwaarts VE1 maakt de ploeg zijn debuut in een nieuwe klasse.

Dat bevalt overigens prima: Met 12 uit 5 debuteert Voorwaarts zeer verdienstelijk. (Het “ andere eerste” van Jochem de Weerdt kan daar nog een voorbeeld aan nemen)
Afgelopen zondag werd het altijd gevaarlijke V&L 4 gedecideerd met een 4-1 nederlaag terug naar De Vecht gestuurd. So far, so good, dus.

Bij een nieuwe start horen ditmaal ook nieuwe shirtsponsors. Nee, geen schrijffout. Sponsors. Want Voorwaarts VE1 heeft er zelfs twee!

Gewezen buurjongens René Berendsen (EQ Administraties) en Eric klein Swormink (Berends&Slump) besloten de handen ineen te slaan. Gezamenlijk prijken de namen van hun bedrijven de komende seizoenen op de shirts.

Beide sponsors zijn nauw verbonden aan Voorwaarts VE1: René als vaste steunpilaar, Eric als bereidwillige oproepkracht. Jongens van onze club, die hun bijdrage leveren aan Voorwaarts in het algemeen, en aan de Veteranen in het bijzonder. En dat dus ook nog eens zowel binnen als buiten de lijnen!

Eric en René, namens die mooie club en ons allemaal: hartelijk dank!

Veteranen hebben twee shirtsponsors

Veteranen hebben twee shirtsponsors

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan