Nieuws

14 maart 2021

Sportieve vooruitzichten voor de pupillen

De afgelopen periode hebben we gelukkig niet stilgezeten en had de jeugd het geluk ‘gewoon’ door te kunnen sporten. Uiteraard missen we allemaal de wedstrijden op zaterdagochtend. Het is niet anders en daar zullen we voorlopig nog even mee moeten dealen.

Nu het voorjaar in aantocht is en de coronamaatregelen (hopelijk verder) versoepeld worden, brengen we graag goed nieuws. We willen er een mooi sportief en uitdagend voorjaar van maken en jullie hierbij alvast meenemen in de plannen.

Voor de invulling van de zaterdagen zijn er 2 mogelijke scenario’s:

KNVB Regiocup

Zodra de coronamaatregelen het toelaten start de KNVB met de Regiocup. Dit is een kleinschalige regionale competitie waarbij er tegen andere verenigingen gevoetbald wordt. Zodra er groen licht is, starten deze wedstrijden circa 3 weken na de persconferentie en uiteraard zullen we dan als Voorwaarts deel gaan nemen. De Regiocup duurt tot en met het weekend van 26/27 juni. Meer informatie lees je op de site van de KNVB: https://www.knvb.nl/regiocup

Alternatief programma op de zaterdagen

Als de maatregelen het niet toelaten – en de Regiocup gaat niet van start – dan bieden we jullie een leuk vooruitzicht binnen de vereniging. Dat doen we door zowel voetbal-gerelateerde activiteiten als nevenactiviteiten te organiseren op de zaterdagen aan de Laene. We zijn bezig met het samenstellen van een gevarieerd programma in de maanden april, mei en juni behoudens de lange weekenden en feestdagen. Hiermee hopen we het seizoen toch sportief en met elkaar af te kunnen sluiten.

Kamp 2021

Om te noteren in de agenda: het kamp van de JO10-11 en JO12-13 staat gepland in het weekend van 2-3-4 juli 2021. De JO10 en 11 vertrekken vrijdagmiddag en komen op zaterdagmiddag weer terug. De JO12 en 13 vertrekken op zaterdagochtend en blijven tot zondagmiddag. Ook hierbij geldt alles onder voorbehoud van de corona maatregelen. Nadere informatie volgt.

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan