Nieuws

24 maart 2023

Rick Timmermans Hoofd Jeugdopleiding Voorwaarts

Het bestuur en de Technische commissie is verheugd te kunnen melden dat Rick Timmermans met ingang van volgend seizoen 2023/2024 is aangesteld als Hoofd Jeugdopleiding van Voorwaarts. Hij maakt in het huidige seizoen al deel uit van de TC en doet op die manier de nodige ervaring op.

In het dagelijks leven is Rick, op de foto geïnterviewd door Hans Deten na zijn 250e wedstrijd in Voorwaarts 1, werkzaam als vereningsmanager bij de KNVB. In het verleden heeft hij natuurlijk jaren in het 1e elftal gespeeld en is hij daarnaast jeugdtrainer geweest van verschillende teams binnen de club.

Met het aanstellen van Rick als HJO kiest Voorwaarts voor versterking van het technisch kader waarbij begeleiding van onze jeugdtrainers een speerpunt zal zijn. Rick gaat de breedte voetbalsport van de jeugd van Voorwaarts ondersteunen op technisch gebied en wordt daarbij uiteraard geholpen door de TC, junioren commissie en pupillencommissie. Wij zijn blij met zijn aanstelling en hebben veel vertrouwen in een mooie samenwerking.

Rick: “Ik heb het geluk dat de organisatie bij de jeugd al vrij goed staat. Ik verheug mij erop om dit samen met een groep enthousiaste Voorwaarts mensen verder voort te zetten en uit te breiden. Ons gezamenlijke doel is om de jeugdopleiding naar een hoger level te brengen. Ik hoop daar vanuit deze rol een steentje in bij te dragen.”

Wij wensen Rick veel succes en plezier in zijn nieuwe rol.

Bestuur en TC Voorwaarts

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan