Nieuws

2 september 2019

VTON weer beschikbaar voor trainers

Ook dit jaar kunnen onze jeugdtrainers weer gebruik maken van de oefenstof in VTON.

De VTON Voetbalmethode is oefenstof voor de jeugd van 5 tot 19 jaar, gebaseerd op de oefenstof van de KNVB, Coerver en Meulensteen, aangevuld vanuit de praktijk. Trainers en spelers werken via een jaarplanning aan verschillende doelstellingen en hierbij komt alles aan bod op het gebied van technische, tactische, fysieke en mentale ontwikkeling.

De oefenstof (ca 700 kant en klare trainingen) wordt op zeer eenvoudige wijze aangeboden via mobiel, tablet of PC. Elke week krijgt elk team, van elke leeftijdscategorie, dezelfde oefenstof aangeboden op zijn/haar niveau waarbij PLEZIER uiteraard centraal staat.

De trainer wordt ondersteund met coach tips, animaties van de organisatie op het veld en filmpjes van voetbalhandelingen. Een trainer kan zelfs, als voordoen lastig is of spelers uit een team de oefening niet helemaal begrijpen, de groep mee laten kijken op de tablet of telefoon.

Vanuit Voorwaarts ondersteunen we vanaf de jongste jeugd de trainers hiermee. Beginnend met de basistechnieken die elke speler/speelster nodig heeft om m te kunnen voetballen, op welk niveau dan ook. We denken dat we hiermee kunnen voorzien in een brede behoefte aan structuur en ondersteuning voor onze (vrijwillige) trainers.

Voor de trainers: Alle trainers ontvangen uiterlijk deze week weer hun accountgegevens per mail (Tenzij je al een account hebt, dan kun je gewoon doorwerken, alleen even controleren of je de oefenstof voor het juiste team krijgt aangeboden).

Mocht dat in jouw geval niet zo zijn neem dan even contact op met je leeftijdscoordinator of de TC!

 

 

 

 

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan