Nieuws

16 februari 2023

Trainer zijn, gewoon een mooie hobby! 

Trainer zijn, gewoon een mooie hobby! 
Ieder seizoen zijn we vanuit de junioren commissie weer druk bezig met het werven van nieuwe jeugdtrainers voor onze niet-selectie teams en eigenlijk hebben we daar ieder seizoen, gek genoeg, best wel veel moeite mee. Dat zou best eens kunnen komen omdat veel mensen dit volkomen onterecht als een te grote inspanning zien. Om dat fabeltje te ontkrachten willen we de komende periode eens een aantal mooie facetten van het trainersvak onder de aandacht brengen. Denk bijvoorbeeld aan:

– Plezier voor de jongens/meisjes EN voor jezelf
Gezond: ipv jezelf weer naar de sportschool te slepen, lekker de wei in
– Voldoening/betrokkenheid/bijdrage aan de club
– Feestavond met gratis drinken en hapjes :-)
– Nieuwe mensen leren kennen, nieuwe contacten op doen

Wat bieden wij als Voorwaarts
Vanuit de club krijg je complete trainingen aangeboden. Via VTON bieden we iedere trainer in iedere leeftijdscategorie en op ieder niveau voor het hele seizoen oefenstof aan. Voorbereidingstijd wordt daarmee tot een minimum beperkt en u wordt op eenvoudige wijze (via mobiele app) ondersteund bij uw trainingen. Kwaliteit verzekerd!
Als trainer / leider kun je daarnaast gebruik maken van 360Sportsintelligence om wedstrijdbeelden te gebruiken bij de ontwikkeling van spelers of gewoon voor de fun. Uit de 1e ervaringen van afgelopen seizoen blijkt dat zowel trainers als spelers hier erg enthousiast over zijn..

Daarnaast willen we bij Voorwaarts onze trainers graag helpen bij het realiseren van eventuele ambities. Mocht u een trainerscursus willen volgen dan kan Voorwaarts daarin faciliteren. Er wordt bijvoorbeeld regelmatig een cursus pupillentrainer door de KNVB bij Voorwaarts georganiseerd. En zo zijn er meer mogelijkheden..

Wat staat u te wachten?
U krijgt de kans om een volledig seizoen trainer te zijn van een van onze leuke teams . U krijgt daarbij alle mogelijke ondersteuning en hoeft het niet alleen te doen. Tip: Veel trainers pakken een elftal op met z’n 2-en. We zijn dan ook zeker op zoek naar koppels, vrienden, kennissen of ouders die gezamenlijk een team kunnen begeleiden. Dan verdeel je tijd en valt het allemaal goed te overzien.

Wilt u meer weten of gewoon een keer van gedachten wisselen over een rol als trainer? Dan kunt u contact opnemen met de juniorencommissie in de persoon van Bas Hegeman bas@hegemanbouwteam.nl of Luuk Berends lberends@qbus-ict.nl.

Binnenkort meer nieuws!

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan