Nieuws

4 december 2021

Beperkte voetbal trainingen tot aan de kerst

We vinden het belangrijk om tegemoet te komen aan de wensen van met name de jeugdteams om te kunnen blijven sporten voor 17.00 uur. Na afstemming met de andere afdelingen, bericht van de KNVB en inventarisatie binnen de afdeling Voetbal zijn we blij te kunnen melden dat we toch (al is het beperkt) trainingsmogelijkheden kunnen aanbieden tot aan de kerstvakantie. Hierbij is het uitgangspunt nog steeds: we trainen alleen als het veilig kan. De gedeeltelijke lockdown is natuurlijk niet voor niets ingesteld.

Tijdelijk trainingsschema jeugd

We hebben ons in eerste instantie gericht op de mini’s en pupillen. Hiervoor hebben we tot aan de kerstvakantie het volgende schema vastgesteld:

Trainingsschema Corona dec 2021-4

Praktisch
Mochten er naast bovenstaande teams nog andere teams zijn die willen trainen voor 17.00 uur, dan kunnen zij dit aanvragen via de coördinatoren. De competitie wedstrijden die ingepland staan, zullen sowieso altijd voorrang krijgen.

We vragen iedereen voor/na de training zoveel mogelijk thuis om te kleden. Ouders verzoeken wij de kinderen bij het hek af te zetten en weer op te halen. Andere maatregelen lees je in het coronaprotocol van S.V. Voorwaarts.

Heb je vragen, stel ze dan gerust bij de coördinator van je leeftijdsgroep.

Bestuur afd. Voetbal.

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan