Nieuws

13 januari 2020

Voorwaarts voetbalavond 25 januari

Over een paar weken hervat Voorwaarts na een aantal oefenwedstrijden de competitie. Op zich niets bijzonders natuurlijk. Wat wel bijzonder is? Het duel wordt gespeeld op een zaterdagavond: 25 januari. Dat is voor het eerst…. op Sportpark De Laene.

Het is dan ook een prachtige aankondiging:
Voorwaarts – ROHDA Raalte.

En ook dat is voor het eerst: nog nooit werd deze wedstrijd in competitieverband gespeeld. De ploeg uit Raalte bivakkeert al sinds jaar en dag in de hoogste regionen van het amateurvoetbal. In 1979 werd de club zelfs algeheel Landskampioen, met o.a. oud CUPA-speler Martin Berends in de gelederen. Voorwaarts speelde in die jaren nog tegen clubs als Klein Dochteren, Wissel en DDH.

Inmiddels is er, vooral op Duistervoorde, veel veranderd. In de afgelopen decennia is Voorwaarts gestaag in omvang gegroeid. Met een heldere visie zijn de oranjehemden inmiddels opgeklommen tot de zondag eerste klasse. En daarin mag de ploeg nu dus voor het eerst aantreden tegen de Raaltenaren.

ROHDA heeft een gezonde ambitie. Wil eigenlijk hogerop. De club maakt er ook geen geheim van voor niets minder dan de titel te gaan. Zullen onze jongens er tegenop kunnen?

We maken er in ieder geval een feestje van!

Om 17.00 uur beginnen we met een stamppotbuffet. Buiten wordt dan al een voorwedstrijd gespeeld tussen jeugdteams van beide clubs. Om 19.00 uur trappen we de regioderby af. Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd met langs de lijn warme chocolade en glühwein. Na afloop vieren we een feestje in de kantine. DJ Remco staat garant voor leuke muziek en een gezellige sfeer.

Voorwaarts – ROHDA. Wees erbij!
Inmiddels is de inschrijving voor het stamppot buffet gesloten. Er volgt een bevestiging. De kosten zijn 5 euro per persoon. Graag op de avond zelf contant betalen.

Gerelateerd Nieuws

Sponsors

Sport legt in ons de basis voor het leven van kinds af aan